weekend max-maraOtvorena Weekend Max Mara prodavnica u Beogradu
 
U šoping centru „Ušće“ u Beogradu, otvorena je ekskluzivna prodavnica jednog od najpoznatijih svetskih modnih brendova WEEKEND MAX MARA. Nova prodavnica prostire se na 90 m2 u jednom nivou a opremljena je po najnovijem WEEKEND MAX MARA konceptu.
Prijatna i opuštajuća atmosfera u kombinaciji sa savremenim, eklektičkim komadima koji kombinuju različite stilove i periode sa stilskim sofama, stolicama, stolovima, lampama, knjigama i časopisima, čine ovu prodavnicu izuzetnom.
Za opremanje prodavnice upotrebljeni su veoma kontrasni materijali kao što je cementine (tipičan italijanski materijal za podove), orahovo drvo, cementno sivi tonovi koji odvajaju prodavnicu u prostoru i kreiraju putanju kupovine.
Stvorena 1984. godine kao kežual kolekcija za dane vikenda – što nam samo ime sugeriše, WEEKEND MAX MARA danas daje rešenje za savremeni život i ispunjava zahtev za garderobom koja je praktična i svestrana, puna boja i elegantno ženstvena. Brend čine detalji koncepta koji je stvoren za uživanje a pametna kombinacija glamura i prefinjenosti prati originalni sportswear DNK ovog brenda.
Brend se tokom godina razvijao i danas ima više od 160 prodavnica širom sveta, u Italiji, Evropi i na Dalekom Istoku kao i kornere u vodećim robnim kućama u Sjedinjenim Državama, kao i mega prodavnice u Japanu i Kini.
Povezana vest:  POSTANI KOZMO LICE I OTKRIJ SVET GLAMOURA!