Avon Cherish parfem 1529 dinAvon Cherish – savršen miris za Dan žena!

Dan žena je prava prilika da obradujete najbolju prijateljicu novim parfemom i pomognete joj da pronađe svoju idealnu mirisnu notu. Avon vam u novom katalogu predstavlja Cherish parfem, koji je inspirisan upravo ženskim prijateljstvom i nosi poruku da prava prijateljstva treba negovati.
Cherish će zasigurno oduševiti Vaše prijateljice cvetnim i drvenastim notama, a verujemo da mu ni Vi nećete odoleti. Nežna mešavina koju čine trešnjin cvet, kremasta sandalovina i dugotrajni mošus postaće prepoznatljiv simbol vašeg prijateljstva koji podseća na mnoge zajedničke doživljaje i lepe trenutke.
Zahvaljujući egzotičnim sastojcima koje sadrži, Cherish parfem učiniće da svaka žena koja ga koristi ostavlja utisak misteriozne i zavodljive dame, koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.
Parfem će biti dostupan u brošuri 3 koja će važiti od 12.2 – 4.3.2015. godine, po ceni od 1529 dinara. Zahvaljujući specijalnoj ponudi, vrlo povoljno možete napraviti elegantan poklon paket – uz svaki kupljeni Avon Cherish parfem dobićete Cherish roll-on dezodorans ili losion za telo za samo 99 dinara!

Povezana vest:  Dodir prirode kroz odrastanje - Zeleni utorak u Ada Mall-u