Moj Kiosk dobitnik regionlane nagrade fotografija

„MOJ KIOSK“ DOBITNIK REGIONALNE NAGRADE ZA POSEBAN DOPRINOS U RAZVOJU PREDUZETNIŠTVA U JUGOISTOČNOJ EVROPI

MOJ KIOSK je dobitnik regionalne nagrade „Stvaratelji stoleća“ za poseban doprinos u razvoju preduzetništva u Jugoistočnoj Evropi za 2014. godinu. Priznanje je uručeno na svečanoj ceremoniji u okviru Drugog Regionalnog samita preduzetnika Jugoistočne Evrope „300 najboljih“ koji je održan u Dubrovniku.
Odluku o laureatima za 2014. godinu doneo je dvanaestočlani međunarodni nezavisni Komitet za dodelu nagrada i priznanja, sastavljen od eksperata za ekonomiju, marketing, menadžment i preduzetništvo, u okviru Projekta promocije i nagrađivanja najzaslužnijih za razvoj preduzetništva na području Jugoistočne Evrope. Od 340 predloženih kandidata iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Makedonije, Slovenije, Nemačke i Švedske, MOJ KIOSK je na osnovu ostvarenih rezultata, prepoznat koja dobitnik ove regionalne nagrade.
„Priznanje za Poseban doprinos u razvoju preduzetništva u Jugoistočnoj Evropi smatramo velikim uspehom. Ponosni smo da smo da na taj način reprezentujemo Srbiju i da smo u regionu prepoznati kao uspešan tim. Za nas je najveći uspeh to što smo sačuvali 3.500 radnih mesta i izgradili moderan maloprodajni lanac sa visokim standardima kvaliteta, a koji će biti stabilan i pouzdan partner potrošačima i poslovnim partnerima. Zahvaljujemo svim zaposlenima i svima onima koji su verovali u nas, to je naša zajednička nagrada. Ovo priznanje nas motiviše da istrajemo u svojoj viziji i potvrđuje da smo na dobrom putu ostvarenja svega onoga što predstavlja moto naše kompanije, a to je:
„Stvaranje novih vrednosti za buduće generacije“, izjavila je Olivera Papić, direktor korporativnih poslova i marketinga.
Pored MOG KIOSKA dobitnici nagrada za životno delo su i Ante Vlahovic predsednik Adris grupe, , Djordje Antelj predsednik kompanije GEMAX, Pero Gudelj vlasnik kompanije FIS, Svetozar Janevski vlasnik i predsednik kompanije Tikveš. Iz Srbije dobitnici su i Ikarbus, Udruženje poslovnih žena Srbije, Opština Inđija.

Povezana vest:  Brak kao institucija sve nepopularniji