NIVEA WatersplashNIVEA 3u1 micelarna voda – inovacija u čišćenju lica

NIVEA 3u1 micelarna voda za ciscenje licaU velikoj ponudi proizvoda za čišćenje kože lica nije lako pronaći onaj koji efikasno uklanja nečistoće sa lica, a da je ujedno blag i nežan prema koži. U svojoj bogatoj paleti proizvoda za negu kože, NIVEA ima upravo takav proizvod – 3u1 micelarnu vodu koja će u potpunosti ispuniti vaša očekivanja. Sada ne morate da pravite kompromise, jer možete imati temeljno očišćenu kožu koje je istovremeno nežno negovana i osvežena. Inovativna NIVEA 3u1 micelarna voda dubinaki čisti kožu lica, a da pritom ne oštećuje njen prirodni zaštitini sloj, te koža ostaje hidrirana.

Povezana vest:  Novo poglavlje najpoznatijeg hotela na Kopaoniku

Kako objašnjava Jessica Schäfer, vođa laboratorije za osnovnu negu lica istraživačkog centra kompanije Beiersdorf. „NIVEA 3u1 micelarna voda je veoma efikasan proizvod za čišćenje lica koji koristi micelarnu tehnologiju. Mikroskopske čestice (micele) koje sadrže amfifilne molekule, prikupljaju i rastvaraju sve nečistoće sa lica, od šminke do masnoće i efikasno ih uklanjaju. Ne zahteva dodatno ispiranje“.

NIVEA 3u1 micelarna voda za čišćenje lica

Inovativna 3u1 micelarna voda za čišćenje sa deksapantenolom i uljem semena grožđa u samo jednom koraku: efikasno čisti kožu,  uklanja šminku, čak i oko očiju  i hidrira.

Povezana vest:  Apatinska pivara tokom Ulaz festivala podsećala na značaj bezbedne i sigurne vožnje

Zahvaljujući laganoj formuli i micelarnoj tehnologiji čišćenje je veoma efikasno, nije potrebno dodatno ispiranje i ne narušava se zaštitna funkcija kože. Ne sadrži alkohol, parfeme, silikone, parabene ni veštačke boje.

200 ml, okvirna cena 474 din

Micele deluju poput magneta: kada se micelarna voda nanese na tufer, prikuplja ostatke šminke i nečistoća, ali ne vezuje vodu. Ne isušuje kožu, pa nije potrebno koristiti toner nakon njegovog nanošenja.

Povezana vest:  Eucerin DermoDENSIFYER podmlađuje i obnavlja čvrstinu zrele kože – bez hemijskog pilinga

Deksapantenol, takođe poznat kao provitamin B5, se prirodnim procesima u koži pretvara u pantotensku kiselinu. Poznat je po svojoj sposobnosti da podrži regeneraciju kože, pospeši hidrataciju i osnaži prirodnu zaštitnu funkciju kože.

Ulje semena grožđa dobija se iz jezgra grožđa koje sadrži 15 odsto čistog ulja koje obiluje linoleinskom kiselinom, lecitinom i prirodnim antioksidantima procijanidinom i vitaminom E. Antioksidanti štite kožu od negativnih posledica stresa, a linoleinska kiselina je vrhunski regulator zaštitnih ćelijskih funkcija kože.