jana bolniceJana i Udruženje ZEN art pokreću akciju oslikavanja zidova dečijih bolnica
 
Inspirisana prošlogodišnjom akcijom „Obojimo BEO GRAD“ koju je pokrenulo Udruženje „ZEN art“ u okviru projekta Beogradska nedelja umetnosti, čiji je cilj bio da oplemeni i ulepša izgled naše prestonice, Jana voda sa porukom pokrenula je novu humanitarnu akciju prikupljanja kapljica za oslikavanje zidova dečijih bolnica. Veliki broj dece se svakodnevno susreće sa sumornim i jednoličnim zidovima soba i hodnika bolnica. Kroz svet boja Jana voda želi da mališanima umanji strah od nepoznatog okruženja, nepoznatih ljudi i medicinskih procedura koje ih očekuju i da bolnicu pretvori u mesto gde mogu da upoznaju nove prijatelje, da se igraju i druže.
Inspirativne poruke, koje su u poslednje dve godine postale svojevrsni zaštitni znak Jana brenda, ovog leta potpisuje Lujza Hej najpoznatiji svetski lifecoach i začetnica ideje da pozitivnim mislima i stavovima možemo promeniti sebe i svet oko sebe. Upravo te poruke ljubavi, zdravlja i pozitivnih misli u kombinaciji sa veselim bojama i crtežima koje će oslikati mladi umetnici iz Udruženja „ZEN art“ mališanima i njihovim roditeljima biće izvor dodatne snage u savladavnju svakodnevnih prepreka u bolnici.
Udruženje građana „ZEN art“ je neprofitna nevladina organizacija osnovana u Beogradu 2012. godine. koju čine mladi profesionalci iz oblasti kulture i umetnosti kao i studenti Univerziteta u Beogradu i Univerziteta umetnosti.
Jana voda vas poziva da i dalje ostavljate poruke jer svaki vaš like, share i aktivnost na sajtu www.vodasporukom.com donira kapljice i pomaže u ostvarenju cilja. Jedan cilj je upravo realizovan jer smo donacijom u vidu nove kamperske opreme Udruženju „Mladi istraživači Srbije“ pomogli da lakše menjaju svet! Pridružite nam se u novom izazovu! Zajdno obojimo zidove dečijih bolnica!
Povezana vest:  Sunoko ulaže milion evra u istraživački centar