Pobednice 2014 takmicenja u BerlinuIz Berlina u Beograd stiže takmičenje No1 Model of the World

Beograd je domaćin takmičenja za izbor „No 1 Model of the World“ koje će se održati 28. juna 2015. godine u hotelu Zira. Nakon Berlina gde je ovaj izbor bio organizovan 2014. godine, preko 20 profesionalnih modela iz celog sveta takmičiće se za titulu i jednogodišnji ugovor sa kompanijom „No1 World Models“.

Povezana vest:  Bečke festivalske nedelje 2017.

Prošlogodišnju berlinsku modnu pistu, zameniće ove godine beogradska, kojom će prošetati kandidatkinje za ovogodišnju pobednicu ali i svetske lepotice i modeli Tatiana Kovalenko, Ornela Nkeza, Anamarija Jurisić (Miss BiH) , Slavica Nogulović, Jovana Živković (Miss Fashion TV). Pobednice prošlogodišnjeg izbora u Berlinu, Sanja Vučković (drugo mesto) , Nera Lešić (peta) i Irina Levadovna koja je osvojila titulu No1 New Face  biće takođe prisutne u Beogradu.

Povezana vest:  ODRŽANA DEVETA BEOGRADSKA COCA-COLA BICIKLIJADA

Pet prvoplasiranih modela očekuje potpisivanje jednogodišnjeg ugovora sa agencijom „No1 World Models“.

Najveća svetska modna televizija Fashion TV je jedan od vodećih medijskih pokrovitelja i pratiće čitav događaj. Očekuje se veliki broj domaćih, ali i stranih zvezda, uvaženih ličnosti i medija iz sveta mode, dok će u zabavnom delu takmičenja nastupati najuspešnije muzičke zvezde Balkana.

Povezana vest:  Yandex.Taxi je postao Yandex Go

Ovaj događaj će nesumljivo imati veliki značaj jer će pozicionirati Beograd i Srbiju kao vrhunsku modnu lokaciju u svetu.