NIVEA gelovi za tusiranjeLetnje osveženje uz NIVEA gelove za tuširanje

Letnje vrućine su uveliko počele i pokušavamo da ugrabimo svaki slobodan trenutak da pobegnemo u hladovinu, a spas tražimo u osvežavajućim sokovima i pod tušem. Međutim kako stalno negde žurimo, ne stižemo da odvojimo dovoljno vremena za sebe pa i taj preko potrebni ritual tuširanja postaje rutina koju obavljamo za 2 minuta. Možda tu brzinu smatrate svojim uspehom i uštedom u vremenu, ali pitanje je da li će rezultati biti isti ukoliko nezi svoje kože ne posvetite dovoljno pažnje. Tuširanje može i treba da bude više od lične higijene. To su oni jedinstveni trenuci opuštanja koje posvećujete sebi, a pravilna nega je ključna za čistu i lepu kožu.
Zato relaksaciju i beg od letnjih vrućina potražite u osvežavajućem tuširanju mirišljavim NIVEA gelovima koji ne samo da će vam pružiti neophodnu hidrataciju i temeljno očistiti kožu već će osvojiti vaša čula i vratiti vam toliko potrebnu energiju. Vaša koža će to znati da ceni i zahvaliti vam tako što će postati neodoljivo nežna na dodir.
Ukoliko želite da uživate u egzotičnom tuširanju koje neguje kožu, prepustite se zavodljivom mirisu NIVEA Frangipani & ulje gela za tuširanje.
A najbolje osveženje u ovim vrućim danima pružiće vam NIVEA Pure Fresh gel za tuširanje obogaćen dragocenim morskim mineralima.
Ako ste pak ljubitelj nešto drugačijih mirisnih nota, kao što su senzualni mirisi Acai bobica, okrepljujuće brusnice, osvežavajuće limunove trave ili ženstvenih aroma lokvanja, NIVEA je spremila za vas čitav niz različitih gelova za tuširanje koji će osvežiti ovo leto i obradovati vašu kožu.

Povezana vest:  COCA-COLA SISTEM NA PUTU DA NADOKNADI 100 ODSTO VODE KOJU KORISTI

NIVEA Pure Fresh gel za tuširanje
Revitalizujući gel za tuširanje obogaćen dragocenim morskim mineralima i osvežavajućim mirisom učiniće da na trenutak zaplovite talasima dubokog plavog okeana i učinite dan energičnijim i veselijim. Blaga pena neguje vašu kožu dok miris morske vode razbuđuje i inspiriše vaša čula.
250 ml, okvirna cena: 253 din

NIVEA Frangipani & ulje gel za tuširanje
Kombinacija osvežavajućeg mirisa Franđipani cveta i negujućih čestica ulja čine kožu senzacionalno mekom, ne dozvoljavajući joj da se isuši. Priuštite/Pružite sebi egzotično tuširanje koje neguje kožu.
250 ml, okvirna cena: 253 din

Povezana vest:  NIVEA - krema nad kremama

NIVEA Limunova trava & ulje gel za tuširanje
Otkrijte savršenu kombinaciju pod tušem: trenutno osveženje i bogata nega. Osvežite svoja čula nežnim mirisom limuna, dok se svilenkasti i osvežavajući gel sa dragocenim uljanim zrncima i ekstraktom limunove trave pretvara u negujuću meku penu – za jedinstven osećaj sveže, negovane kože.
250 ml, okvirna cena: 253 din

NIVEA Lokvanj & ulje gel za tuširanje
Otkrijte jedinstvenu kombinaciju svežine i nege pri svakom tuširanju. Osvežite čula laganim, ženstvenim mirisom lokvanja, dok se svilenkast osvežavajući gel sa negujućim česticama ulja pretvara u meku penu – za jedinstven doživljaj osvežene, negovane kože. Za okrepljujuću svežinu i blagu negu.
250 ml, okvirna cena: 253 din

Povezana vest:  Društvene mreže i brakorazvodne parnice

NIVEA Powerfruit delight gel za tuširanje
Svilenkasti, mirisni gel za tuširanje sa vitaminom C iz brusnice koji okrepljuje telo i osvežava kožu čineći je mekom. Prepusti se opijajućem mirisu gođi bobica koji ti pruža energiju tokom čitavog dana.
250 ml, okvirna cena: 253 din

NIVEA Powerfruit relax gel za tuširanje
Otkrijte kombinaciju snage voća i bogate nege pod tušem. Prepusti se senzualnom mirisu Acai bobica i uplovi u svet uživanja, dok svilenkasti gel za tuširanje sa antioksidansima iz borovnice neguje tvoju kožu i obavija te mekom penom. Opušta misli i revitalizira telo.
250 ml, okvirna cena: 253 din