Sinisa Mali i Marko ZivicGradonačelnik Mali na teniskom turniru poznatih

Izuzetna zabava, duhovitost učesnika, fer-plej i vrhunski takmičarski elan obeležili su prvi dan trinaestog Porše teniskog  turnira poznatih ličnosti Srbije na terenima Teniskog centra „Novak“ ! Ovaj jedinstveni sportski i humanitarni događaj predstavio je učesnike u konkurenciji muškog i ženskog singla i muškog dubla, kao i najmlađe tenisere koji su se u velikom broju nastupili na devetom Mini Tenis Open-u za decu do 10 godina, organizovanom u saradnji sa Teniskim savezom Beograda.

Povezana vest:  Dres Nikole Jokića prodat za blizu tri miliona dinara na humanitarnoj aukciji Fondacije Humana srca

Najveće interesovanje publike i medija privukao je prvi nastup Gradonačelnika Beograda, Siniše Malog, koji je u veoma zanimljivom meču pobedio glumca Marka Živića. Pre nego što su ga obaveze oko organizacije dočeka „zlatnih orlića“ sa Novog Zelanda vratile na posao, Gradonačelnik Mali je stigao da pozdravi i učesnike učesnike Mini Tenis Opena i prebaci neku lopticu sa njima. Renome favorita opravdali su I Milan Kalinić, Milan Bošković,  Žika Zana,  Dražen Dalipagić i međunarodni sudija Ilija Belošević, Ambasador SAD Majkl Kirbi, prošlogodišnji šampioni Žarko Lazetić i Adriana Čortan, Jelena Zana, Aleksandar Gajšek, Igor Miklja…

Povezana vest:  Bezbrižno na odmor sa putnom apotekom

Tokom nedelje, 21. juna, centralni teren Teniskog kluba „Novak“ predstaviće mečeve finalne serije u svim konkurencijama, a posebnu atrakciju prirediće naš sjajni juniorski teniser Miki Kecmanovič, polufinalista ovogodišnjeg juniorskog Austrelijen opena na egzibicionom meču profesionalnih igrača. Trofeje najboljim i posebno nagrađenim igračima i igračicama uručiće Dejvis Kup selektor Srbije Bogdan Obradović na završnoj ceremoniji turnira, dok će humanitarni fond biti dodeljen Udruženju grada Beograda za borbu protiv diabetesa „Plavi krug“!

Povezana vest:  HENKEL UZ PLESAČE NA DRŽAVNOM PRVENSTVU U LATINO-AMERIČKIM PLESOVIMA

Ulaz za sve posetioce finalnog dana turnira je slobodan, i pozivamo vas da lep završni dan vikenda provedete uz naš omiljeni šampionski sport i najbolje tenisere među poznatim ličnostima Srbije !