flydubai Boeing 737-800 NG

Avio-kompanija flydubai najavila popuste od 30 odsto širom svoje mreže

Kompanija flydubai danas je po prvi put pokrenula akciju popusta širom svoje mreže, nudeći putnicima popust od 30 odsto na cene karata u biznis i ekonomskoj klasi za Dubai, i druge odabrane destnacije. Putnici koji planiraju da putuju u periodu između 1. oktobra 2015. i 30. juna 2016. godine, a naprave rezervaciju pre 20. septembra, dobiće popust od 30 odsto.

Sa flotom od 49 modernih Boeing 737-800 aviona nove generacije, flydubai ima preko 1.600 letova nedeljno ka više od 90 destinacija u 45 država, stvarajući mrežu koja pokriva zalivske države, Bliski istok, Afriku, region Kavkaza, Centralnu Aziju, Evropu i Indijski potkontinent.

Povezana vest:  "Noć knjige" 21. decembra

Dubai se nalazi na raskršću Istoka i Zapada, i u središtu je dinamične globalne industrije povezujući ljude različitog porekla i različitih kultura. Dubai je takođe kosmopolitska oaza, grad futurističkog izgleda koji se proteže Arabijskom pustinjom. Od tržnih centara i zatvorenih staza za skijanje pa sve do safarija u pustinji i najviše zgrade na svetu, Dubai je grad koji poseduje atrakcije bilo za čitavu porodicu, bilo za ljubitelje putovanja.

Povezana vest:  Šta da poklonite voljenoj ženi za 8. mart?

Kompanija flydubai je posvećena cilju da obezbedi putnicima bolje iskustvo putovanja, nudeći im veći izbor i fleksibilnost,. Biznis klasa kompanije flydubai nudi još udobniji i personalizovaniji doživljaj letenja, dok komforna ekonomska klasa nastavlja da pruža priliku da se češće putuje na više destinacija, za manje novca.

Rezervišite kartu pre 20. septembra i otputujte kompanijom flydubai tamo gde želite da budete, i to po 30% nižoj ceni. Karte za letove se mogu kupiti preko sajta kompanije flydubai (flydubai.com), kontakt centra (011/328-2271), u flydubai poslovnicama ili posredstvom urističkih agencija. Molimo Vas da posetite flydubai internet stranicu (flydubai.com) kako biste se u potpunosti upoznali sa svim uslovima putovanja..

Povezana vest:  Ferdinand knedle proširile broj prodavnica

Kompanija flydubai ima 3 leta nedeljno koji povezuju Beograd i Dubai
Za raspored letova, molimo Vas da posetite: http://www.flydubai.com/en/plan/timetable/