logo pozitivSVA među najboljim svetskim PR agencijama

 

Agencija za tržišne komunikacije „SVA“ je sa inovativnom integrisanom kampanjom „Tvoje NE. Menja sve!“ ušla u najuži izbor za godišnje nagrade IPRA Golden World Awards for Excellence in Public Relations  2010, međunarodne asocijacije za odnose sa javnošću.

Agencija SVA je u saradnji sa Ministarstvom zdravlja Republike Srbije, i „Galerijom 12+“  realizovala kampanju “Tvoje NE.Menja sve!” koja je na svom putu borbe protiv zloupotrebe droga obišla najveće gradove Srbije. Interaktivna hologramska 3D projekcija je ostavljala bez daha, pre svega zbog prizora propadanja mladog života koji je realistično prikazan u 3D tehnici, što zbog retke prilike da se ova impresivna tehnološka inovativnost smeštena u običnu kamp prikolicu i lično “dodirne”. Hologramsku 3D projekciju je u Srbiji videlo nekoliko desetina hiljada građana od oktobra 2009. do marta 2010. koliko je i putovala po Srbiji. U prvih nekoliko nedelja kampanji “Tvoje NE.Menja sve!” se samo na Facebooku pridružilo više od 16.000 podržavalaca – članova grupe. Kampanju su podržale i mnoge javne ličnosti iz sveta kulture, umetnosti, sporta , predstavnici lokalnih samouprava, kao i mnoge nevladine organizacije.

Povezana vest:  Modni događaj "Reci ruKom" u Mikser Houseu

SVA je beogradska agencija koja ove godine ulazi u 20. godinu uspešnog rada i koja iza sebe ima brojne projekte koji su uticali na svest o rizičnim ponašanjima mnogih ljudi! Svi koji stoje iza imena SVA smatraju svojim velikim uspehom svaki mladi život koji je spašen od loših životnih odluka!