theo james boss

Theo James deo porodice poznatih BOSS Parfums ambasadora

Veština u umetnosti zavođenja je odlika uspešnog BOSS muškarca. Njegova snaga i samopouzdanje čine ga neodoljivo privlačnim svima koji ga okružuju, izazivajući reakciju kojoj teško mogu da odole svi koji je iskuse. BOSS Parfums sa ponosom predstavlja novo lice koje poseduje sve te kvaliteta – glumca Thea Jamesa, zvezdu holivudske trilogije Drugačija.
Theo James se pridružuje porodici poznatih BOSS Parfums ambasadora i pojaviće se u potpuno novoj globalnoj reklamnoj kampanji. Inteligentan, šarmantan, zgodan i s odličnim smislom za humor, James je oličenje modernog BOSS udvarača koji instinktivno razume da je pravo zavođenje moguće samo kada mu se pristupi svim čulima.
BOSS Parfums najavljuje novi, jedinstven i privlačan muški miris koji označava osvajanje nove teritorije za brend, nudeći vrhunski osećaj luksuza.
-Čast mi je što predstavljam BOSS Parfums kao ambasador u njihovoj najnovijoj kampanji. Oduvek sam smatrao da BOSS postiže savršenu ravnotežu između klasičnog i savremenog. Ova kampanja dočarava kultni duh brenda i odražava moj lični ukus i stavove kada je reč o istinski jedinstvenom mirisu. – izjavio je Theo James, BOSS Parfums ambasador.

Povezana vest:  U Novom Sadu sutra počinje Festival uličnih svirača