Predstavnici UNIQA osiguranja sa organizatorima

ODRŽAN PRVI UNIQA WELLNESS & SPA FESTIVAL

Prvi „UNIQA Wellness & Spa Fest“ u Srbiji, posvećen zdravlju i preventivi, uspešno je održan, u Kongresnom centru Novosadskog sajma.

Zemlja partner ovog novog festivala je Indija, a ambasadorka ove zemlje, NJ.E. Narinder Chauhan, pozdravila sve posetioce Festa, podsetivši da je Indija kolevka tradicionalne medicine, joge, ajurvede i homeopatije i izrazila zadovoljstvo što su ljudi u Srbiji prepoznali važnost ovih drevnih veština.

Povezana vest:  Agencija Click i Hemofarm Fondacija u humanoj misiji - Crvena revija otvara 39. Black 'n' Easy Fashion Week

Kompanija UNIQA, kao aktivni promoter zdravih navika i stilova života u cilju prevencije i očuvanja zdravlja, prepoznala je važnost širenja kulture korišćenja wellness usluga i stoga odlučila da podrži prvi festival ovog tipa u Srbiji.

Jedan od načina na koji širimo svest građana o važnosti prevencije i brige o zdravlju, jeste kroz MedUNIQA privatno zdravstveno osiguranje, koje građanima obezbeđuje pokriće troškova lečenja u preko 550 najboljih privatnih i državnih zdravstvenih ustanova u 60 gradova, uz dostupnost lekara 24 časa dnevno.

Povezana vest:  EIB i Erste Banka potpisale kreditnu liniju od 30 miliona evra za brzi oporavak malih, srednjih i srednje kapitalizovanih preduzeća u Srbiji

Kako su svi klijenti MedUNIQA privatnog zdravstvenog osiguranja ujedno i članovi UNIQA Vital kluba, koji neguje i promoviše korišćenje wellness usluga, svi oni imaju mogućnost da iskoriste brojne pogodnosti koje ono pruža, kao što su:

• popusti u brojnim fitness centrima i spa hotelima širom Srbije
• prisustvo godišnjim seminarima na temu zdravlja, zdrave ishrane i „stress managementa“
• saveti fitness trenera

Povezana vest:  Apatinska pivara do sada donirala ukupno 155 alkometara uUpravi saobraćajne policije

U Kongresnom centru Sajma, svi posetioci su se našli u zamišljenoj wellness zoni, u kojoj su, simultano, imali priliku da uživaju u raznovrsnim masažama, vežbaju sa najvećim yoga, fitness i Tai Chi instruktorima, posavetuju se o zdravoj ishrani ili o nezi lepote. Tokom prvog UNIQA Wellness & spa festivala, ekskluzivno je promovisan i prvi wellness ambasador u Srbiji. Ambasadorska lenta uručena je Peđi Filipoviću, osnivaču wellness koncepta u Srbiji i suorganizatoru Festa.