MAC ZP AMBIENT  logo compressed

MAC i Zac Posen objavili saradnju

Beauty svetom će upravo odjeknuti nova MAC saradnja, ovaj put s neverovatno talentovanim modnim dizajnerom – Zacom Posenom!
Kolekcija će ugledati svetlo dana u februaru 2016., a krasiće je posebno pakiranje koje će osim make upa za oči, usne i obraze sadržavati i predivan kist za nanošenje.
Evo što Zac Posen kaže o kolekciji: – U poslednjih 15 godina mnogo sam naučio o lepoti od MAC-a. Moda i lepota idu ruku pod ruku i oduvek sam hteo kreirati make up kolekciju koja koja će odgovarati mom brendu i kreacijama. Zato je bilo veoma prirodno sarađivati s MAC-om pri stvaranju moje prve kolekcije. Hteo sam da bude luksuzna, pomalo misteriozna te čistih linija s velikom dozom zvezdane snage.
-Zac Posen je deo MAC porodice preko 15 godina, tačnije od 2001.godine kada je MAC bio deo njegove prve kolekcije. Zacov klasičan dizajn te spretnost ruku pri stvaranju teksture i ženstvenosti uopšteno dočarava starinski glamur koji deluje moderno. Ova kolekcija savršeno objedinjuje i naš i njegov svet na sofisticiran i seksi način koji će biti primamljiv svim ženama – izjavio je M∙A∙C Senior Vice President/Group Creative Director James Gager.
Više informacija o kolekciji sledi u narednim mesecima.

Povezana vest:  Počeli "Dani borovnice" na Kopaoniku