AERO 360

Ceresit AERO 360° – revolucionarno rešenje za odstranjivanje vlage

Vlaga predstavlja jednu od svakodnevnih briga većine domaćinstava, može se pojaviti kako u kućama, tako i u stanovima i često predstavlja veliku opasnost po čovekovo zdravlje. Jedna od stvari koje posebno utiču na stvaranje vlage, je loše urađena termoizolacija koja onemogućava da prostor svakodnevno „diše“, a saniranje često predstavlja veliki trošak. Kako bi olakšali borbu protiv vlage i pružili jednostavnu prevenciju, brend Ceresit je predstavio na tržištu sjajnu inovaciju, AERO 360º upijač vlage, koji predstavlja revoluciju u odstranjivanju vlage.
Prosečno domaćinstvo proizvede 12 litara vlage dnevno, što ume da bude glavni razlog kod povećane vlažnosti vazduha unutar stambenih prostora. Novi sistem za odstranjivanje vlage AERO 360° koji omogućava protok vazduha od 360°, je još učinkovitiji pri upijanju vlage i uklanjanju neprijatnih mirisa. Lako prenosiv aparat funkcioniše vrlo jednostavno, stavljanjem tablete u aparat, aktivira ga i upijanje vlage počinje istog momenta. Providno kućište omogućava praćenje efikasnosti upijanja, dok AERO tableta već nakon 12 sati stvara prve kapi unutar aparata. Pogodnosti sjajnog AERO 360° su mogućnost funkcionisanja bez potrebe za strujom ili baterijama, dok u slučaju prevrtanja bezbednosne kopče će sprečiti prolivanje tečnosti, što ga čini izuzetno praktičnim u domovima sa aktivnim mališanima.
Najnoviji inovacija od Ceresita pomaže, pored smanjenja vlage u prostoru, i osobama koje pate od alergije. AERO 360° u svakoj prostoriji gde se postavi sprečava posledica koje mogu nastati usled nastanka viška vlage, dok istovremeno ljudima činiti prostor prijatnijim za život.

Povezana vest:  Komisija usvojila paket od 70 miliona evra za rani pristup EU vakcinama protiv Kovida 19 na Zapadnom Balkanu