macedo photo by Bojan Vasiljevic

MTV DOMAĆICA DOBILA SVOJE PIVO – „MAĆEDO“

Dok SZO apeluje da se manje jede slanina, kao odgovor na to nastalo je „maćedo“ – pivo sa ukusom slanine! Ne, nije šala, zaista je napravljeno pivo sa ukusom slaninice, kojem je dodat još i šmek sušene kore pomorandže i morske soli.

„maćedo“ je novi adut Kabinet pivare. Inspiracija za nastanak ovog tamnog ejl piva je potekla od jedine regionalne muzičke liste – MTV Domaćica, i napravljeno je od najfinijih prirodnih sastojaka iz regiona. Ima bogat ukus dimljene slaninice sa dodatkom sušene kore pomorandže i morske soli.

Povezana vest:  Čista, hidrirana i zdrava koža tokom leta uz NIVEA AQUA EFFECT proizvode (FOTO)

Ako se pitate šta zajedničko imaju muzička lista i pivo, odgovor je dosta toga, a pre svega moć da spajaju ljude. Kao što MTV Domaćica spaja najbolje izvođače i žanrove sa ovih prostora u jednu muzičku listu, tako „maćedo“ u jednoj flaši majstorski kombinuje najfinije prirodne sastojke koje naš region nudi. Moćni ukus slaninice dimljene na tavanima u Srbiji, osvežavajući šmek sušene kore pomorandže uzgajane pod sunčanim nebom hrvatskog ostrva Vis i sve to začinjeno prstohvatom reske morske soli iz Pirana u Sloveniji.
Probajte „maćedo“ i uverite se u dobitnu kombinaciju ovih ukusa!
Pivo „maćedo“ se prodaje u beershopovima Majstor za Pivo, Beerville i Pivopija, kao i u barovima Samo Pivo, Miners pub, Berliner, BeerLand pub, zatim u restoranima Od Usta do Usta i Dijagonala. Na svim ovim mestima se prodaju i ostala Kabinet piva.

Povezana vest:  Stekni znanje za buduće zvanje - ,,Chipsy agro akademija“ za farmere 21. veka