nivea zimske bajke

NIVEA krema limitirano izdanje – Zimske bajke

Posle velikog uspeha NIVEA kreme iz ograničene serije „Bajke“, NIVEA je odlučila da nastavi sa pričama o uzbudljivim avanturama malog dečaka, zeke, dobre vile i male devojčice. Neodoljiva pakovanja NIVEA plave kreme sa junacima ovih magičnih bajki, osvojila su srca hiljade mališana i njihovih roditelja.
Poznato je da deca ponekad nevoljno idu na spavanje, ali isto tako znaju i da je to jedan emotivan trenutak koji mogu da podele sa roditeljima. Veliki broj porodica ima posebne rituale pripreme za spavanje. Kupanje deteta, nežna masaža i nanošenje kreme, dok se prostorijom širi dobro poznati miris iz klasične plave kutije. Potom sledi poljubac i priča za laku noć, kako bi dete moglo bezbrižno da uplovi u carstvo snova. NIVEA je kreirala nove priče koje će umiriti mališane pred spavanje i nežno ih ispratiti u lep san, pun slatkih snova.
Udo Weigelt (dečji pisac) i Joelle Tourlonias (ilustrator) tvorci su magičnih bajki koje su osim u formi knjižica dostupne i na internetu uz interaktivne igrice na sajtu www.nivea.rs/bajke

Povezana vest:  Dehidracija i opasnosti koje je prate

Uživajte u magičnim trenucima nege uz NIVEA krema limitirano izdanje – Zimske bajke

Već više od 100 godina, širom sveta, NIVEA krema je omiljeni proizvod za negu kože, počev od najranijeg detinjstva pa sve do duboke starosti. Pogodna je za sve tipove kože, kako za decu tako i za odrasle. Štiti i pruža svu potrebnu negu kako bi koža bila nežna i glatka.
30 ml, okvirna cena: 89 din
75 ml, okvirna cena: 169 din
150 ml, okvirna cena: 269 din

NIVEA bajke u nekoliko reči…

Zeka i nestala šargarepa

Dani kada sneg krene da veje, idealno su vreme za pravljenje sneška, pa su Mia, Vila i Zeka krenuli napolje da naprave baš jednog takvog. Ali šargarepa koja je trebalo da poslužio kao sneškov nos, stalno je nestajala, pa su Vila i Mia rešile da preuzmu uloge detektiva i otkriju ko im to krade šargarepu. Vrlo brzo su otkrile da to radi Zeka! No, dobri Zeka, nije uzimao šargarepe za sebe, već da nahrani druge životinje iz šume koje tokom zimskih meseci veoma teško dolaze do hrane.

Povezana vest:  Trag fondacija proglasila dobitnike četrnaeste Virtus nagrade za filantropiju

Luka i Zeka uče da skijaju

Zeka se prilično dosađivao dok je tata polako učio Luku kako da skija. Stoga je posle nekog vremena, Zeka rešio da navuče skije i sam proba da skija – no, vrlo brzo je uvideo da to ne ide baš lako! Luka je zato krenuo za njim i uspeo da ga uhvati ali onda su shvatili da ne znaju kako se koči. Na kraju su uspeli da skoče sa male ski skakaonice gde ih je tata dočekao širom raširenih ruku. I tako se sa velikim osmesima završio ovaj prvi čas skijanja.

Luka i Mia idu na klizanju

Zima je, ali jezero se nije dovoljno zaledilo kako bi deca mogla da se klizaju. To je oneraspoložilo Miu i Luku koji su odmah otrčali do Vile da traže pomoć. Dobra Vila je zahvaljujući svom čarobnom štapiću, odmah pretvorila baštu njihove kuće u prelepo klizalište. Tako su svi radosno krenuli da se klizaju, a Mia je poput prave male princeze izvodila najlepše piruete. Zeka nije baš znao da kliza, ali uz Lukinu pomoć svi su klizali i uživali tog dana.

Povezana vest:  U 2011. otišli su Ejmi Vajnhaus, Elizabet Tejlor, Stiv Džobs, Sezarija Evora...

Luka, Mia i najlepša novogodišnja jelka

Vreme je novogodišnjih praznika! Tata sa Lukom, Miom i društvancetom kreće u šumu kako bi našli odgovarajuću novogodišnju jelku koja će krasiti njihovu kuću. Dok šetaju šumom, jelke kao da pokušavaju da im se što više dopadnu i nametnu svojim izgledom. No, Mia uspeva da pronađe jednu jelkicu koja se stidljivo krila među ostalim prelepim stablima. Nije bila ni prevelika, niti suviše zelena ali ni previše lepa. Međutim Mia je izabrala. Za nju, to je bila ljubav na prvi pogled i želela je da baš toj jelki podari najlepšu Novu godinu u njihovom toplom domu.