iz doma IDEA

MAGIJA SE ŠIRI SRBIJOM SA IDEA KARAVANOM

Deo magije novogodišnjih praznika predstavljaju reklame ukrašenih kamiona, koji zajedno sa Deda Mrazom kreću na put kako bi ispunili želje svih mališana. IDEA se pobrinula da snovi postanu java, i to je samo početak..
Deca širom Srbije željno isčekuju svoje poklone, a zaposleni u IDEI odlučili su da pripomognu čuvenom Deda Mrazu i podele svoju ljubav deci bez roditeljskog staranja, koja im je bila uskraćena. IDEA karavan je krenuo put Srbije, a njeni zaposleni su malim koracima učinili sve da Deda Mraz stigne do svakog usamljenog srca mališana, i time napravili velike stvari. Od samo jedne lepe ideje, pokrenula se lavina dobrih dela i svet je postao lepše mesto.
Više od 2.000 zaposlenih u IDEI postali su pomoćnici Deda Mraza, koji su zajedničkim snagama upakovali više od 4.000 paketića, za mališane smeštene u domovima, prihvatilištima, bolnicama i hraniteljskim porodicama u preko 65 opština, širom Srbije. Sa svakim paketićem delili su svoju ljubav mališanima i omogućili im da osete radost praznika. Ovi heroji ispunili su svoju misiju i dokazali da vole praznike, jer vole jedni druge, a za uzvrat dobili su široke osmehe i ispunjena srca mališana.
Uz pomoć IDEE najmlađi širom Srbije žive bajku, koja će trajati i dalje, a IDEA ima za cilj da toplinom paznika usrećuje druge i da mališani na kojima svet ostaje prvo upamte dobrotu, koja će im želje u smeh pretvoriti.

Povezana vest:  Sephora otvara novu radnju - najveću u Srbiji!