Prodigieux Prodigieuse LeParfum Image030

Prodigious Le parfum – čaroban parfem

Dugo su vremena NUXE ljubitelji, obožavaoci i entuzijasti, zajedno s Alizom Jabes, sanjali i prizivali rođenje Huile Prodigieuse parfema… Njihov san se konačno ostvario san o Čarobnom suvom ulju u obliku parfema. Mitski miris vekovima obožavanog Huile Prodigieuse Čarobnog suvog ulja, konačno je uhvaćen u bočicu Eau de Parfum neodoljivog NUXE Prodigieux parfema!

Kako je sve počelo

-Kada sam 1991. godine došla na ideju o Huile Prodigieuse Čarobnom suvom ulju, upravo sam postala majka prvom sinu, dok sam se u isto vreme bacila svim snagama u NUXE avanturu. Drugim rečima, nisam imala ni malo vremena za sebe. Sanjala sam o čarobnom, višenamenskom proizvodu koji bi ispunio sve moje želje o nezi kože i kose – koji bi pružio obilnu negu mojem licu, telu i kosi, kao i u čijem mirisu bih uživala jednako i tokom letnjih meseci, kao I ostatak godine, pa čak i zimi. Tako je nastalo suvo ulje koje sam nazvala Čarobnim jer je upravo takav osećaj budilo u meni. U jednom potezu činilo me predivnom i punom samopouzdanja, dok je moja koža postajala mekša i nežnija. Više od 20 godina kasnije, divno je predati se još jednom, novom i apsolutno neodoljivom proizvodu. Prodigieux parfem… To je moja nova tajna zavođenja koju delim sa svim ženama i kojom im želim reći: Pružite sebi čarobnu negu. – poručuje Aliza Jabes

Povezana vest:  SVET DINOSAURUSA U DELTA CITYJU

Nos stručnjaka – Serge Majoullier

-Kada su me iz NUXE-a zamolili da osmislim parfem s notama legendarnog Čarobnog suvog ulja, osećao sam se srećno i ponosno jer sam već unapred imao plan kakav bi to miris morao biti. Inače sam uvek započinjao s parfemom ili mirisnom notom koja se zatim dodavala kozmetici. No, u ovom slučaju izazov je bio pretvoriti mirisnu notu legendarnog proizvoda u njegov vlastiti parfem. Želeo sam da parfem sadrži dozu seksipila, s notama sunca i mora na horizontu. Moj zadatak je bio promeniti melodiju mirisa, no osigurati da žene u njoj ipak prepoznaju poznatu notu legendarnog ulja.

Povezana vest:  Ulica Grand kafe u Roda i Mercator centrima do početka marta

Oživljavajuće note

Ovaj parfem zaista poseduje čarobne moći. Moć da probudi uspavanu ženstvenost, moć da potakne sva čula, moć da postavi senzualnost na značajno viši nivo… kao i moć da bez imalo truda baci magične čini na muškarce…

Senzualne note

Toplih, sunčanih nota njegova priča započinje citrusnim notama bergamota i mandarine te cvetnim notama cvetova narandže. Njegovo baršunasto srce čine note raskošnog buketa ruže, gardenije i magnolije, koje završavaju neodoljivim plesom nežne vanile i kokosovog mleka.

Povezana vest:  Još pet nedelja do petog IMLEK dečijeg sajma

Cena 50 ml: 4692 rsd
NUXE proizvode potražite u apotekama.
www.nuxe.rs