CAN photo Dose frontal

CARLSBERG SRBIJA PREDSTAVILA NOVI BREND U SVOM PORTFOLIJU – BEZALKOHOLNI ERDINGER

Ljubitelji bezalkoholnog piva i osvežavajućih napitaka, od februara meseca, na našem tržištu mogu kupiti Erdinger Alkolfrei, novi proizvod kompanije Carlsberg Srbija.

Bezalkoholni Erdinger je svetlo, bezalkoholno, pšenično pivo koje se proizvodi u bavarskom gradu Erdingu po strogom bavarskom Zakonu o čistoći piva iz 1516. godine i sačinjen je od prirodnih sastojaka najboljeg kvaliteta.

Povezana vest:  Kompanija EKO Serbia u akciji podrške dečjim domovima

Potrošačima u Srbiji dostupan je od januara 2016. godine u maloprodaji, ugostiteljskim objektima i veleprodajnim trgovinskim lancima u limenci od 0.5l. Erdinger Alkoholfrei ima sadržaj alkohola manji od 0,5% vol, zbog čega se svrstava u bezalkoholna piva, a pored toga što je prijatno osvežavajuć, ima i smanjen kalorijski sadržaj (107 kj/25 Kcal u 100 ml). Monosaharidi (glukoza i fruktoza) u napitku pozitivno utiču na pojačanje energije, dok polisaharidi (ugljeni hidrati) koje sadrži, obezbeđuju njenu dugotrajnost.

Povezana vest:  POZORIŠNA PREDSTAVA “MALA SIRENA” U DELTA CITY BREAK PARKU

Bezalkoholni Erdinger je bogat vitaminima B12 i B9 koji pozitivno utiču na organizam budući da stimulišu imunitet, podstiču fizički i mentalni učinak, štite od iscrpljivanja, pomažu pri očuvanju normalnih mišićnih aktivnosti i obezbeđuju uravnoteženost metabolizma.

Brend Erdinger, jedno je od najpopularnijih pšeničnih piva u svetu, a u ponudi kompanije Carlsberg Srbija nalazi se od 2011. godine, u varijanti svetlog i tamnog lager piva.

Povezana vest:  Stilski saveti za uređenje malih stanova

Više informacija o Erdinger Alkolfrei, osvežavajućem bezalkoholnom pivu, možete pronaći na sajtu www.erdinger-alkoholfrei.de .