crystak KVmoja-kravica-pack-shoot 1

Prvi put u Evropi Tetra Brik Aseptic 250 Base Crystal ambalaža dostupna u Srbiji

Vodeća svetska kompanija za preradu i pakovanje hrane „Tetra Pak“® predstavlja Tetra Brik® Aseptic 250 Base Crystal. Reč je o inovativnoj ambalaži koja, zahvaljujući kontinuiranom osluškivanju potreba tržišta i vrhunskoj Tetra Pak tehnologiji, donosi do sada neviđene mogućnosti u dizajnu ambalaže, što je ujedno čini vrlo atraktivnom klijentima i krajnjim potrošačima. Istovremeno, ambalaža Tetra Brik® Aseptic 250 Base Crystal je jednostavna za rukovanje, brine o čovekovoj okolini i štiti što je dobro.

„Imlek“, vodeća kompanija za proizvodnju mleka i mlečnih proizvoda u regionu, prepoznao je prednosti ove inovativne ambalaže i odlučio da na srpskom tržištu tri svoja proizvoda – Moja Kravica čokoladno mleko, Milk šejk i Pavlaku za kuvanje – predstavi upravo u novoj Tetra Brik® Aseptic 250 Base Crystal ambalaži. Ova ambalaža je u svetu prvi put lansirana u Kini i Pakistanu, a prvi put u Europi i treći put u svetu biće dostupna upravo potrošačima u Srbiji. Povodom lansiranja nove Tetra Pak ambalaže Marija Krasilovec, generalna direktorka za Jugoistočnu Europu, izjavila je:

Povezana vest:  Veliki točak u zabavnom parku Prater slavi 125 godina postojanja

„Izuzetno mi je drago što je baš Srbija prva zemlja u Evropi u kojoj smo lansirali Tetra Brik® Aseptic 250 Base Crystal inovativnu ambalažu. Naime, Tetra Pak ambalaža se, po licenci Tetra Pak-a, u Srbiji, tačnije u Gornjem Milanovcu, proizvodi još od davne 1966. godine i to je tradicija duga čitavih 50 godina. Stoga sam ponosna što su brojne inovacije iz naše kompanije često među prvima bile lansirane upravo na tržištu Srbije. Verujem da će potrošači prepoznati moderan dizajn „Imlekovih“ proizvoda u Tetra Brik® Aseptic 250 Base Crystal ambalaži i da će se oduševiti ovom novinom iz našeg odeljenja za inovacije.“

Povezana vest:  Kim Kardashian misli da trudnoća nije zabavna

Tetra Brik® Aseptic 250 Base Crystal ambalaža ima 6 stranica, tako što su dve bočne stranice zasečene i daju proizvodu moderan i drugačiji dizajn, a potrošaču omogućavaju lakše držanje u ruci zahvaljujući ergonomskom obliku. U vreme kada su police trgovačkih lanaca prepune sličnih proizvoda, svaka komponenta koja doprinosi različitosti itekako je važna na putu do korpe potrošača. Uz potpuno novu dimenziju dizajna, prednosti nove ambalaže su i jednostavna implementacija na već postojeće proizvodne linije, kao i lakše skladištenje i logistika.

Povezana vest:  Princeza Katarina obradovala cvećem dame u Domu za stare „Bežanijska kosa“

Novina na „Imlekovim“ proizvodima u novom ruhu Tetra Brik® Aseptic 250 Base Crystal ambalaže jeste i slamčica prečnika 6 mm, koja je pozicionirana na sredini pakovanja, što dodatno olakšava ispijanje omiljenih napitaka i uživanje u proizvodu.

Više informacija o Tetra Brik® Aseptic 250 Base Crystal ambalaži možete pronaći na www.tetrapak.com