Uniqa muzicki punkt

UZ DOBAR RITAM SA UNIQA OSIGURANJEM DO CILJA

UNIQA osiguranje je i ove godine osigurala učesnike Beogradskog maratona, a za sve prisutne i takmičare i navijače, organizovala je pravi muzički spektakl!

Kompanija UNIQA je i ove godine bila siguran partner 29. Beogradskog maratona. Pored podrške u realizaciji ovog najvećeg sportskog događaja u zemlji i osiguranja svih učesnika, UNIQA je zajedno sa Beogradskim maratonom obezbedila i posebne bonuse najuspešnijim takmičarima, ali i savršenu zabavu za sve.

Povezana vest:  Kejti Peri i Rasel Brand sastavili listu "bračna pravila"

Upriličena specijalna UNIQA muzička avenija – od Londona do Terazija, gde su podršku maratoncima davali trubači, rok bend i bubnjari na čelu sa Dragoljubom Đuričićem. Ovi talentovani muzičari doprineli su da Beogradski maraton protekne u najpozitivnojoj atmosferi koja slavi sport i takmičarski duh.

Ove godine, UNIQA je dovela pojačanje u svoje redove. Brojnom UNIQA maraton timu se pridružila i košarkašica Nataša Kovačević koja je trčala Trku zadovoljstva od 5 km. Nedavno, UNIQA osiguranje i Fondacija Nataša Kovačević započeli su saradnju kojom kompanija UNIQA podržava projekte Fondacije. Uz poruku MISLI MOŽEŠ I TI, heroji su svi oni koji su u subotu izašli na ulice, bilo da aktivno učestvuju ili aktivno navijaju. Beogradski maraton, UNIQA i Nataša danas su poslali najlepšu razglednicu iz Beograda.

Povezana vest:  Osmomartovski "Katapult" u Delta Cityju