Taft noviteti

Najnovije linije Taft FULLNESS i ELECTRO FORCE            

San svake žene je bujna kosa bogatog volumena, dok je potreba svakog savremenog muškarca da ima pouzdanog partnera za postojanu frizuru tokom celog dana. Najnovije linije Taft preparata za kosu će zasigurno zadovoljiti potrebe svih žena i muškaraca koji smatraju da je njihova kosa ujedno i njihov zaštitni znak.  Nova Taft FULLNESS linija za dame nudi savršeno rešenje u vidu laka, pene i spreja za volumen koji će kosu učiniti vidljivo gušćom i jačom, dok će dva najnovija proizvoda iz Taft ELECTRO FORCE linije učiniti frizuru svakog muškarca besprekorno definisanom u trajanju od čak 72 sata.

Povezana vest:  LUKOIL ZA DAME U POKRETU

Nova linija Taft FULLNESS proizvoda razvijena je specijalno za žene koje žele da im kosa izgleda gušće, a frizura postojana. Inovativna formula koja pomaže pri oblikovanju kose stvara bogatu teksturu, kao i volumen, tako da slaba kosa sada postaje prošlost. Novi Taft FULLNESS za dame idealan je partner guste i jake kose koja će pružiti osećaj zadovoljstva, kako svojim izgledom, tako i nežnim notama letnjih mirisa koji će je krasiti.

Povezana vest:  Kako prepoznati i iskoristiti talenat?

Kako bi se podjednak tretman pružio i snažnijem polu, Taft ELECTRO FORCE će biti savršen partner velikog broja muškaraca tokom svakodnevnog oblikovanja frizure, ispunjavajući im san o idealnom stilizovanju kose. ELECTRO FORCE linija nudi rešenje za zahtevne muškarce u obliku dva nova Taft proizvoda sa izuzetno jakim učinkom. ELECTRO FORCE gel, jačine 15, sa tehnologijom koncentrovane snage i specijalnom kombinacijom polimera garantuje izuzetno jako i čvrsto držanje, dok ELECTRO FORCE Plasma Gum sa ultra lakom teksturom omogućuje jednostavno oblikovanje kose.

Povezana vest:  Nova atrakcija u Beču - komora za letenje

Sada uz nove dve linije proizvoda namenjenih, kako nežnijem polu, tako i njihovim jačim polovinama, možete da uživate u bujnoj, negovanoj i savršeno oblikovanoj frizuri.