Koliko puta vam se desilo da pojedete šta god, jer je lakše? Ovog puta probajte to da promenite, tako što ćete poneti vaš, prethodno pripremljen obrok, na posao. Činjenica je da lagana i zdrava ishrana zahteva dosta planiranja i dobrog razmišljanja, ali sama priprema uopšte ne mora da bude komplikovana.

Uz Gorenje Vita Way liniju malih kućnih aparata priprema zdravih i ukusnih obroka postaće pravo uživanje. Hranićete se zdravije, a to vam neće oduzeti puno slobodnog vremena. Novi, jedinstveni aparat na tržištu, Oil Press omogućiće vam da sami napravite kvalitetno i hladno ceđeno ulje koristeći semenke i koštunjavo voće po svom izboru. Pripremu pesto, humusa, kikiriki putera, gustih sladoleda, smutija i toplih pirea olakšaće Power Blender, dok ćete sa Slow Juicer aparatom uživati u brojnim zdravim napicima, koji zahvaljujući naprednoj tehnologiji hladnog ceđenja, zadržavaju sve svoje vitamine, minerale i enzime.

Povezana vest:  Najlepše želje za Svratište - "Pokaži da ti je stalo"

A sve one koji se do 18. juna odluče za neki od malih kućnih aparata namenjenih pripremi zdrave hrane, očekuju specijalni popusti ipoklon knjiga receparata sa preko 80 strana pažljivo odabranih recepata za pripremu brzih, zdravih i jednostavnih obroka.