U nedelju 19.juna 2016. godine u 12 časova u Topčiderskom parku, ispred Miloševog konaka, startovaće po prvi put u Srbiji biznis trka za zaposlene.

Belgrade Business Run je neprofitna trka koja okuplja 300 zaposlenih iz preko 50 preduzeća iz Beograda i Srbije, koji će nastupiti kao deo 100 mešovitih timova. Pobednik je tim koji ima najmanje zbirno vreme na dužini trke koja iznosi 3 kilometra.

Biznis trka u prvi plan stavlja kvalitetno vreme koje zaposleni mogu da provedu sa svojom decom kroz aktivni vikend, ali i  tri besplatne trke za mališane.

Povezana vest:  Počeo Mikser festival, bogat program u Savamali

“Kompanije koje se prijavljuju na Biznis Ran imaju raznolike motive, od druženja i zabave do „tim bildinga“, ali i trkanja. Naime, biznis trke u svetu su stvar prestiža i pandam su poslovne trke – samo u opuštenoj i pozitivnoj atmosferi, jer svi radimo nešto što doprinosi našem zdravlju i sreći. ” izjavio je Veroljub Zmijanac, direktor trke i predsednik organizacionog odbora.

Trku organizuju Beogradski trkački klub i Savez za rekreaciju i fitnes Srbije, uz podršku partnera koji su obezbedili izvrstan provod nakon trke. Sve učesnike i učesnice očekuje besplatni ručak, kafa, kao i muzički i dečiji program.

Povezana vest:  PRAG DOBIJA SPOMENIK POSVEĆEN AMERIČKOM KRALJU POPA, Majkl Džekson umesto Staljina

Među prijavljenim preduzećima su kako manje IT firme i advokatske kancelarije, tako i velike korporacije, banke, mobilni operateri…

“Kultura budućnosti podrazumeva aktivne pojedince. Moderne kompanije moraju da se posvete motivaciji zaposlenih da koriste i radno vreme za brigu o svom telu i duhu. Zašto je to tako? Jednostavno, zato što ako ne budete brinuli o svom zdravlju, neće biti nikoga da brine o vašem biznisu.”, dodao je Zmijanac.

Povezana vest:  Coca-Cola u Srbiji lansirala inovativnu „Podeli radost!" kampanju sa personalizovanim bocama i limenkama

Pored trke na 3km za zaposlene na programu je i trka u kolicima za bebce i tri dečije trke. Svi klinci će dobiti medalje i ručak i sve je besplatno. Deca se prijavljuju na licu mesta za trke koje im se dopadaju, a prva dečija trka startuje od 11h.

Nakon glavne trke i proglašenja pobednika svi učesnici će nastaviti uživanje i druženje u prelepom ambijentu Topčiderskog parka, mesta koje po mnogima ima najlepšu energiju u gradu.  Više informacija na  www.belgradebusinessrun.com