AQUAporin el najava maj 2016-01Vodite zdrav život? Pravilno se hranite, unosite dovoljno vode, često boravite u prirodi, ne pušite…? Verujete da je to dovoljno da vaša koža “preživi” leto i dočeka jesen lepa i zdrava?  Nažalost, niste u pravu. Postoje bar dva negativna uticaja koji ne zavise od vas, a koji, posebno tokom vrelih dana, “atakuju” na lepotu i zdravlje vaše kože – vrućina i UV zračenje! Koliko je vaša koža ugrožena, možete prepoznati po tome da li je izgubila jedrinu i sjaj i da li izgleda umorno. Ovi simptomi mogu se pojaviti kom god tipu da pripada vaša koža, a ukazuju na – dehidriranost.

Jednom rečju, pored zdravih životnih navika, bilo da ovog leta ostajete u gradu ili idete na odmor, vašem licu biće neophodna dodatna hidratacija. Ili još konkretnije – pomoć da aktivira svoje prirodne mehanizme hidratacije. Ukoliko mu uz to pružite i adekvatno čišćenje, jesen ćete dočekati onako kako priželjkujete  sa lepom i zdravom kožom. A, u tome će vam pomoći i Eucerin® ponudom specijalnih  pakovanja, koja sadrže preparate čija redovna upotreba garantuje da će vaša koža dobiti čišćenje i negu neophodnu da prevaziđe sve letnje izazove. I to po ceni jednog!

Povezana vest:  U bojama razigranosti i slobode: Nova Scotch&Soda kolekcija za leto

Za mešovitu kožu, za dan i noć:  Eucerin AQUAporin ACTIVE lagana  hidratantna krema +  GRATIS: Eucerin® DermatoCLEAN  3 u 1 Micelarni fluid

Za sve tipove kože, za dan: Eucerin  AQUAporin ACTIVE hidratantna krema za lice sa SPF 25 + UVA  GRATIS: Eucerin DermatoCLEAN  3 u 1 Micelarni fluid

Eucerin AQUAporin ACTIVE  je jedinstvena linija za negu dehidrirane, osetljive kože. Eucerin AQUAporin ACTIVE kreme za lice poboljšavaju prirodni mehanizam hidratacije kože jer njihova formulacija sadrži gliko-glicerol koji dokazano povećava broj akvaporina, kanala koji transportuju vodu između ćelija kože. Konstantnim hidriranjem iznutra, formulacija ovih krema ojačava i spoljašnji barijerni sloj kože, te se koži vraća elastičnost i mekoća. Eucerin AQUAporin ACTIVE hidratantne kreme za lice ne sadrže parfeme i parabene i klinički i dermatološki dokazano odgovaraju osetljivoj koži. Preparati iz ove linije pružaju intenzivnu, 24-časovnu,  hidrataciju, a koža ih lako upija.

Povezana vest:  Predstava “Čarobna šuma” u Delta City teatru

Eucerin AQUAporin ACTIVE hidratantna lagana krema za mešovitu kožu obezbediće vašoj koži dubinsku hidrataciju, a zahvaljujući brzom upijanju i laganoj, nemasnoj  strukturi neće ostaviti nepoželjne tragove. Istovremeno, smanjiće osećaj zategnutosti  i učiniti vašu kožu glatkom i mekom.

Eucerin  AQUAporin ACTIVE hidratantne kreme za lice sa sa SPF 25 + UVA za sve tipove kože olakšavaju osećaj zategnutosti i čine kožu svežom i mekom na dodir. SPF 25 i UVA zaštita efikasno sprečavaju oštećenja koja bi nastala dejstvom UV zraka i štite kožu od prevremenog starenja.

Povezana vest:  Parada ponosa 20. septembra u Beogradu

Eucerin DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarni fluid za čišćenje testiran je na osetljivoj koži i prikladan za sve tipove kože, normalnu i kombinovanu, suvu ili osetljivu. Uklanja šminku za oči i lice, nečistoće, tonira i hidrira kožu, čime zamenjuje tri preparata. Ovaj osvežavajući rastvor za čišćenje kože lica poboljšava sposobnost kože da apsorbuje kiseonik, ne isušuje kožu već značajno, nakon nedelju dana redovne upotrebe, povećava hidriranost i sposobnost kože da upije preparate za negu.

Više informacija na: www.eucerin.rs