H&M sa zadovoljstvom objavljuje prve fotografije KENZO x H&M kolekcije koje odišu smelim printom, bojom i individualnošću, što su karakteristike koje najbolje definišu ovu kolaboraciju. Prve fotografije urađene su sa različitim umetnicima, mladim kreativnim osobama i aktivistima, ambasadorima KENZO x H&M kolekcije koja će u Srbiji biti dostupna u prodavnici u Knez Mihailovoj ulici kao i u preko 250 odabranih prodavnica širom sveta od 3. novembra.

Povezana vest:  Dobrodošli u Yamamay svet ljubavi!

EJMI SAL (studentkinja i aktivistkinja, živi u Njujorku, osnivačica SUNU: Journal of African Affairs, Critical Thought + Aesthetics) i DŽULIJANA HAKSTABL (umetnica, pesnikinja i DJ, 28 godina, takođe iz Njujorka), obe nose polurolke sa tigrastim printom kao i helanke sa visokim strukom istog desena, koje su uklopile sa dugačkim, kožnim rukavicama sa gumenim logoom u roze boji i pletenim žakard čizmama sa tigrastom šarom.

Povezana vest:  Bečki projekat: prenoćište u „autobus-hotelu“

ISAMAJA FRENČ (šminkerka, živi i radi u Londonu i deo je “Theo Adams Company” kolektiva) nosi veliku kožnu jaknu sa veštačkim krznom u roze boji kao i polurolku i helanke sa visokim strukom u istoj boji i desenu.

OKO EBOMBO (muzičar i performans umetnik, živi i radi u Parizu, fontmen grupe 19) nosi parku sa print kragnom koja može da se skida, džins sa tigrastom šarom podeljenom u nekoliko sekcija i boja i postavljene japanke sa tabi čarapama. Oko takođe nosi kapu spojenu sa šalom u tigrastom printu, tkani šal sa printom i torbu preko ramena isto u tigrastom printu.

Povezana vest:  Završen četvrti Whisky Fair u Beogradskom marketu

PHOTO: Oliver Hadli Pirč