Aktuelna foto sesija za Opelov kalendar za 2017., nastavlja se tamo gde je uspešna produkcija stala: superzvezda Brajan Adams, fotografisao je Opel ADAM, a ikona među modnim dizajnerima, Karl Lagerfeld, ovekovečio je svoju „birman“ mačku Šupet (Choupette) i Opel Corsu. Sada, nakon „Corse, Karla i Šupet“, dolazi „Opelova čudesna zemlja snova“. To je naziv novog projekta u kojem se fotografska zvezda, Elen fon Unvert (Ellen von Unwerth), odlučuje za put kroz godišnja doba sa najatraktivnijim Opelovim modelima iz prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. Oni su delili scenu na foto sesiji u Babelsberg filmskom studiju sa supermodelom, Džordžijom Mej Džeger (Georgia May Jagger), ćerkom čuvenog Mika Džegera (Mick Jagger) iz „Rolling Stonesa“ i top modela Džeri Hol (Jerry Hall), a tu je i „Grumpy Cat“, najpoznatija i najpopularnija mačka na svetu sa 8,7 miliona pratilaca na društvenoj mreži Facebook.

Povezana vest:  Maneken Andrej Pejić reklamira "puš ap" grudnjake

„Sa Džordžijom Mej Džeger i „Grumpy Cat“, imamo dve ikone u duhu vremena,  koje igraju glavne role u „Opelovoj čudesnoj zemlji snova“. Sa Elen fon Unvert, imamo izuzetnu umetnicu iza fotoaparata, koja prezentuje ove modele, kao i naše Opelove modele, na veoma poseban način. Nakon „Corse, Karla i Šupet“, postavljamo fotografisanje čuvene mačke na jedan viši nivo“, kaže Tina Miler (Tina Müller), Opelova direktorica marketinga, u vezi sa fotografskom produkcijom u Babelsberg studiju.

Povezana vest:  Q10 – za kožu koja blista u svim godinama

Džordžija Mej Džeger, koja je već izazvala senzaciju sa kampanjama za H&M i Thomas Sabo sa svojim neverovatnim šarmom, uhvaćena je u „oko“ fotoaparata u sanjarskom i mističnom ambijentu. Za Džegerovu, Opelov kalendar za 2017. znači ponovni rad sa fotografskom zvezdom i bivšim modelom iz Nemačke, Elen fon Unvert, poznatom po njenom ponekad opuštenom ali intenzivnom i zanosnom stilu. Fon Unvert se upustila u putovanje kroz godišnja doba i čitav niz tema, gde su Opelova vozila harmonično ukomponovana sa supermodelima iz mačjeg i ljudskog sveta.

„Grumpy Cat“ (prgava mačka), pravog imena „Tardar Sauce“, prava je internet zvezda. Ovo je prvi put da će mačka sa džangrizavim izrazom lica učestvovati u kampanji nekog evropskog proizvođača automobila. Ova Amerikanka iz Arizone je uveliko poznata na globalnoj mreži. Pored Facebook stranice, takođe se pojavljuje u različitim video klipovima na YouTubeu, a našla se i u Madam Tiso muzeju voštanih figura.

Povezana vest:  Saradnja Programa UN za životnu sredinu i kompanije Discovery Communications

Baš kao i u slučaju kalendara Brajana Adamsa i Karla Lagerfelda, i za „Opelovu čudesnu zemlju snova“ će biti organizovana pretpremijerna galerija. Dakle, fanovi Opela, Elen fon Unvert, Džordžije Mej Džeger i „Grumpy Cat“, mogu već sada da očekuju fascinantnu izložbu fotografija sa motivima iz kalendara i iza scene, početkom 2017. Svi umetnice, uključujući i „Grumpy Cat“, biće prisutne na izložbi.