Zahvaljujući vrhunskim medicinskim dostignućima pacijenti iz celog sveta dolaze u Beč kako bi koristili medicinske usluge koje nude bečke bolnice. U pitanju su intervencije i tretmani poput porođaja, dijagnostičkih intervencija, intervencija u okviru različitih hirurških disciplina kao što su plastična hirurgija, ginekologija, urologija, očna i ORL hirurgija. Pored visokog kvaliteta usluga i kratkog perioda čekanja na intervenciju korisnici zdravstvenih usluga imaju i brojne ponude turističkog sadržaja koje mogu da koriste u slobodno vreme.

Povezana vest:  Konačno zbogom tamnim flekama od akni!

U bolnicama koje nude ovakve usluge medicinsko osoblje govori strane jezike, a po potrebi se može angažovati i prevodilac. Na raspolaganju dodatno stoje usluge kao što su dobijanje vize za pacijente, rezervacija hotela za pacijente i pratioce, organizovanje prevoza od i do aerodroma.

Obimna medicinska ponuda bečkih bolnica se zasniva na tradiciji koja je u uskoj vezi sa „Bečkom medicinskom školom“ čiji su lekari pre više od jednog veka uspostavili ugled austrijske prestonice kao medicinskog centra. Neke od agencija koje se bave posredovanjem su sledeće:

Povezana vest:  Za dva meseca obezbeđeno više od 100 novih inkubatora

www.best-treatment.com

www.imer.biz

www.medtour.at

www.prescan.at

www.intermedix.ru/avstria

www.austrianhealth.at

 

PHOTO:  Christian Fürthner