novogodisnji-svetlosni-spektaklSvetlost hiljada novogodišnjih sijalica na beogradskoj „Kući Deda Mraza“ već više od decenije upotpunjuje sezonu novogodišnjih i božićnih praznika u našem gradu. Kuća u Gostivarskoj  tokom praznične sezone predstavlja ponos opštine Voždovac, a kreator dekorativnog svetlosnog spektakla, je upravo Voždovčanin – Vuk Tomić. Ove godine, svečano paljenje sijalica zakazano je za ponedeljak 26. decembar u 19h na dobro poznatoj adresi u Gostivarskoj 32.  

Povezana vest:  24 sata Elegancije - Concours d’ Elegance and Luxury Salon, Beograd, 17. septembar 2011.

I ove godine, uz podršku gradske opštine Voždovac, Vukova kuća iz bajke postaće bajkovita pozornica i najlepša zimska igraonica na otvorenom, sa  zabavnim programom koji je Vuk pripremio za najmlađe i one koji se mladima osećaju! Očekje nas šarenolika zabava, uz pesmu, ples, vatromet i još mnoga iznenađenja.

Pridružite nam se i budite među prvima koji će videti novu dekorativnu instalaciju i time poželeti dobrodošlicu praznicima na Voždovcu. Dobro se utoplite i prepustite se čaroliji svetlosti, plesnih i muzičkih performansa, uz neizostavne tople napitke, slatkiše i vatromet!

Povezana vest:  ADIDAS UKIDA PLASTIČNE KESE

Podrška opštine Voždovac realizaciji Svečanog paljenja sijalica prvi je značajniji podstrek koji je Vuk dobio od kako je osvojio nagradu za Najlepše ukrašenu kuću u Beogradu 2005. godine, kada je i poželeo da jednog dana ostvari svoj san i ukrasi celu Gostivarsku ulicu, opštinu Voždovac, grad Beograd i druge svetske metropole.

Za više informacija pratite Facebook stranicu „Najlepše ukrašena kuća u Beogradu“.

Povezana vest:  Ana Ivanović otvara peti Zira Shopping Party!