LUNA_haljinaModna kuća „LUNA“ osvojila Norvežanke !
Modna kuća „LUNA“ svečano je otvorila sinoć (08.jul) svoj renovirani butik na Trgu Nikole Pašića 1 u Beogradu. Prisutne zvanice pozdravila je direktorka i vlasnica modne kuće „LUNA“ Biljana Jovanović u društvu norveške političarke Hilde Torkilsen (Hilde Thorkildsen).
-Drago mi je da je „LUNA“ večeras okupila ovoliko uspešnih dama. Još jednom se potvrdilo da je „LUNA“ ženska poslovna priča: od trenutka osnivanja pre 20 godina pa sve do danas. Nas 100-ak zaposlenih u „LUNI“ vrlo smo ponosne na to!
Gošća iz Norveške iskoristila je priliku da najavi otvaranje butika modne kuće „LUNA“ u Norveškoj.
„LUNA“ je već neko vreme prisutna na norveškom tržištu. Slobodno mogu da kažem da „LUNA“ u Norveškoj ima pravi fan klub pa je otvaranje butika logična poslovna posledica. Norvežanke će biti srećne što će biti u prilici da bez posrednika kupuju garderobu svog omiljenog brenda.“
LUNA_izlogDirektorka agencije „Blumen Group“, Nataša Pavlović-Bujas podsetila je prisutne na nedavno održani konkurs modne kuće „LUNA“ za izbor najboljih maturantkinja u kojem je učestvovalo 55 srednjih škola u Srbiji. Tom prilikom, kao pravi biser izdvojila se maturantkinja X beogradske gimnazije, Sonja Brajović, buduća kosmička inženjerka, prva u Srbiji!
-Moji roditelji i ja smo ponosni i srećni što je „LUNA“ prepoznala moj uspeh i prva me nagradila za uloženi trud. Nadam se da ću u budućnosti raditi na projektovanju kosmičkih letilica zbog čega sam i upisala Tehnički Univerzitet u Delftu u Holandiji.
Otvaranju su prisustvovala brojna imena iz poslovnog sveta i javnog života (Milica Milša sa suprugom Žarkom Jokanovićem, Slađana Božović, predsednica Norveške poslovne alijanse u Srbiji i ex-miss dijaspore i drugi).
Modna kuća „LUNA“ već dve decenije uspešno posluje na tržištima Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije, a od nedavno i Norveške. Poznata je po najkvalitetnijoj proizvodnji kompletnog programa ženske konfekcije.
Tradicionalno posvećena negovanju pravih vrednosti, pored privrednih aktivnosti “LUNA” je poznata i kao pokrovitelj brojnih kulturnih institucija i događaja, organizator humanitarnih akcija, kao i inicijator i donator brojnih obrazovnih i humanitarnih fondova i fondacija.

Povezana vest:  Kako prepoznati i iskoristiti talenat?