Tradicionalno druženje sa najuspešnijim mamama preduzetnicama održaće se u nedelju 19. februara, u atrijumu Delta City-ja. Više od 50 učesnica i ove godine će posetiocima predstaviti neke od svojih najzanimljivijih proizvoda kao što su ručno pravljena čokolada, biljna kozmetika i unikatni komadni nameštaj

Kao i prethodnih godina, hrabre mame će ugostiti mnogobrojne posetioce Bazara na svojim štandovima, gde će im predstaviti svoje kreativne proizvode i podeliti iskustva koja mogu motivisati i druge dame da iskažu svoju kreativnost i pokrenu sopstveni biznis. Motivi za otpočinjanje posla i prepreke na koje se nailazi na putu do uspeha samo su neke od tema na koje će posetioci moći da razgovaraju sa ovim hrabrim ženama koje su se odvažile da se posvete onome što vole i što ih čini zadovoljnim.

Povezana vest:  Kompanija Dijamant obeležila Svetski dan osoba sa Daunovim sindromom

Ova izložbeno-prodajna manifestacija je sjajna prilika da se mame upoznaju, razmene iskustva i međusobno informišu o važnosti i lepoti bavljenja poslom koji se voli, i tako ostvare dragocene kontakte.

U organizaciji „Centra za mame“, Bazar će biti otvoren za sve zainteresovane posetioce u nedelju, 19. februara, od 10 do 22 sata.