Tradicionalna „Revija pasa“, omiljena manifestacija ljubimaca i njihovih vlasnika, biće održana   2. aprila s početkom u 12 sati u atrijumu šoping mola Delta City. Kao i svih prethodnih godina, pravo učešća imaju kuce svih uzrasta i rasa.

Ovogodišnje takmičenje će nastaviti tradiciju i iznedriti šampione u tri glavne kategorije: štenci (do 15 meseci), odrasli psi i mešanci. Za one koji vole malo neobičnija priznanja, ustanovljene su i zabavne kategorije, pa će tako četvoronošci zajedno sa svojim vlasnicima imati priliku da ponesu laskavu titulu najšarmantniji pas i gazda i najsličnij pas i gazda, dok će žiri birati i najlajavijeg psa, najveseijeg psa, najtršaviji rep, kao i najneposlušnieg psa, najpseći pogled i psa sa posebnim talentima. Kako ljubav uvek ima posebno mesto na ovom druženju, specijalno priznanje „Maza i Lunja“ otići će u šape najšarmantnijem psećem paru.

Povezana vest:  "Fejsbuk": Više od milijardu posetilaca za 24 sata

Svi nagrađeni će poneti kući vredne Natural Trainer poklone, namenjene zdravom i pravilnom razvoju pasa.

Prijavljivanje će trajati do 1. aprila na info pultu Delta Cityja, a potrebno je da vlasnici kod sebe imaju pasoše svojih ljubimaca i tokom prijave i tokom revije.