Predstava “Maša i Medved na ledu” počela je da se igra u Kombank Areni. Prvom prikazivanju prisustvovala je glumačka ekipa koja je svoje glasove poverila ovim popularnim junacima – Jovana Jelovac Cavnić, Dragan Vujić Vujke, Katarina Bogićević, Dušica Novaković i Marko Marković.

Bogata scenografija kombinovana je sa atraktivnim animacijama na velikom LED ekranu dok je uzbudljivu novu avanturu Maše i Mede, dočaralo više od 40 klizača, glumaca i akrobata. Specijalna, sintetička ledena površina, pristupačnija je izvođačima i publici tako da omogućava više interakcije sa mališanima koji nisu krili oduševljene pri svakom pojavljivanju Maše na ledu. Veliki broj šaljivih dečijih pesama i raspevanih melodija, uz akrobacije na ledu, čine ovu predstavu drugačijom od do sada prikazivanih kod nas.

Povezana vest:  Prijavi se za najveću životnu avanturu

“Maša i Medved na ledu” igraće se i sutra, u nedelju, 23.04. u dva dnevna termina, od 13.30h i 17h.

Jedinstvena ledena predstava kreirana je prema originalnim motivima ove ruske animirane bajke koja je oborila sve rekorde gledanosti, zvanično se prošle godine našla na prvom mestu najgledanijih crtanih filmova na YouTube kanalu sa preko 18 milijardi pregleda. Crtani je prvi put emitovan 2009. godine, i prikazuje se u 120 zemalja.

Povezana vest:  Uspešno realizovana kampanja „Podržimo početak života - pomozimo prevremeno rođenim bebama“

Predstavu „Maša i Medved na ledu“ do sada je pogledalo više od 100.000 dece i odraslih širom Evrope!

Ulaznice već od 1200 dinara u prodaji su na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Ušće Šoping centra, Doma omladine i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs