Višestruko nagrađivani festival iz Budimpešte i vodeća aplikacija za razmenu poruka predstavljaju budućnost festivalskih komunikacija povodom obeležavanja 25. godišnjice Sigeta

Budimpešta/Sofija 17.5.2017. – Posle izuzetno uspešne prošlogodišnje promocije strateškog partnerstva sa jednom od vodećih globalnih aplikacija za razmenu poruka, ViberSiget Festival 2017 će za svoje jubilarno 25. izdanje predstaviti novu, uzbudljivu avanturu svojim posetiocima i obožavateljima širom sveta – Misiju:Sitizen na Viberu. Uz to što će im na raspolaganju biti još više korisnih Viber funkcija koje će im prenositi ažurirane podatke, najvažnije informacije i inicijative vezane za program Festivala putem zvaničnog Siget javnog naloga na Viberu, njegovi poklonici će od sada moći da se uključe u nove izazove putem Vibera, i osvoje VIP karte i brojna druga iznenađenja kao članovi timova uključenih u Misiju:Sitizen na Viberu. Do sada 250 prijavljenih timova – uglavnom iz Evrope ali i dalekih zemalja poput Australije, Egipta i Avganistana – nastavlja svoj pohod ka mogućem osvajanju besplatnog odmora na Sigetu, otvorenog za sve zainteresovane na linku Misije:Sitizen  !

Povezana vest:  “PIPI DUGA ČARAPA“ U DELTA CITY TEATRU

Novi namenski paket Siget Festival Viber stikera, dostupan od kraja meseca juna, će i dalje biti jedan od omiljenih načina da se podele emocije i duh zabave među milionima obožavalaca Festivala – sa 4 miliona preuzetih stiker paketa i 10 miliona razmenjenih stikera zabeleženih na aplikaciji prošle godine. U nastojanju da se već na predstojećem Sigetu predstavi budućnost komunikacijskih platformi i spoj digitalnog i stvarnog festivalskog iskustva, Viber će predstaviti i “Davida”, autentičnog “čet bota” Sigeta. Odlaskom na link Siget Čet Bota na Viberu , “David” će pružiti stvarni osećaj festivalske atmosfere i odgovarati na neka od najčešće postavljanih pitanja posetioca pre i tokom samog trajanja programa. Kao glavni partner “Sitizen” inicijative, Viber namerava da omogući svakom pokloniku Sigeta jedinstveni festivalski doživljaj kroz pristupačnu, ekspresivnu, brzu i sadržajno bogatu dvosmernu komunikaciju. Na taj način, Viber će podržati glavne ciljeve ove akcije – poput angažovanja publike kroz brojne zabavne, nagradne i izazovne programe – kao i predstavljanje ostalih programskih celina Siget Festivala iz domena umetnosti, društveno-korisnih aktivnosti, afirmacije omladine, nauke, humanitarnih programa i projekata za zaštitu životne sredine.

Povezana vest:  Obeležavanje dana Svetog Save sa Kule Beograd

“Ponosni smo ne naše partnerstvo sa Siget Festivalom, i srećni smo i počastvovani da budemo deo misije povodom njegovog 25. jubilarnog izdanja,”, izjavio je Atanas Rajkov, Direktor poslovnog razvoja za region centralne i istočne Evrope i Zajednice nezavisnih država za Viber Viber i Siget su započeli dugoročno strateško partnerstvo prošle godine, i nastavićemo da primenjujemo najinovativnije tehnologije da bismo poklonike festivala približili za njih do sada nezamislivim iskustvima. Time što ćemo uključiti veštačku inteligenciju, instant lične preporuke i dinamičnu vizualizaciju – doprinećemo da se posetioci festivala upoznaju sa novom stvarnošću kada je njihov pojam uživanja na Sigetu u pitanju.”

Jedan od vodećih evropskih letnjih muzičkih i umetničkih festivala, Siget – poznat i kao “Ostrvo slobode” – će i na ovaj način obeležiti svoje 25. jubilarno izdanje – putem uvođenja nove, uzbudljive, znatno proširene i višestruko upotrebljive Viber komunikacijske platforme. Nagrađivan kao “Najbolji veliki evropski festival” (dvaput) , zatim “Festival sa najboljim nastupima” – a nedavno i kao “Omiljeni festival samih izvođača”, ovaj izuzetni sedmodnevni događaj godišnje ugosti skoro 500,000 posetilaca – takozvanih – “Sitizena” – iz preko 100 zemalja širom sveta. Siget je istovremeno priznat i kao najveća turistička atrakcija iz Mađarske, i najpoznatiji mađarski brend – širom sveta. Neke od najvećih globalnih zvezda – kao što su Rudimental, Viz Kalifa, Pink, P.J. Harvi, Pol Van Dajk i drugi će – uz pratnju umetnika iz raznih oblasti kao što su pozorište,  cirkus i akrobacije, ples i brojnih drugih – učestvovati u širenju pozitivnih vibracija i “Duha Sigeta”  na festivalu poznatom po brojnim rekordima – na legendarnom Siget ostrvu, od 9-16. avgusta.

Povezana vest:  GUARANA FOAM FEST 2013, Gordana Radić isprskala Beograđane

Poznat po Ginisovom rekordu za najveći broj ljudi koji su se istovremeno ljubili, Siget festival i Viber će svojim poklonicima i korisnicima sigurno darivati još mnoštvo takvih inspirativnih momenata, prijatnih uspomena i nezaboravnih iskustava koje će moći da širom sveta podele sa milionima “Sitizena”- istinskih festivalskih obožavatelja – iz predivne Budimpešte!