Bajka „Lepotica i Zver“ je inspirisana francuskim romanom iz davne 1740. godine, „La Belle et La Bete“.

Bajka je postala omiljena kroz vekove među svim generacijama zbog romantične priče pune magije, ali i važne poruke da je lepota skrivena unutra.

Lepotica Bela se zaljubljuje u Zver i razbija čaroliju bačenu na začaranog Princa.

Lik Zveri je prvobitno trebalo da izgleda poput nečeg realnog, poput gorile, međutim, na kraju Zver dobija telo medveda, šape vuka, svinjske kljove i lavlju grivu.

Povezana vest:  Veliki porodični festival Beogradski Manifest od 19-21. maja na Kalemegdanu

Prema mitu, prava Zver je zaista postojala, bio je to jedan mladi španac – Petrus Gonsalvus, koji je patio od, tada retke bolesti, koju prati rast dlaka po celom telu.

Od prvog animiranog filma koji je bio nominovan za Oskara, mjuzikla koji se prikazivao u pozorištu Brodvej punih 13 godina, do ogromnog uspeha filma iz 2017. godine, brojne interpretacije potvrđuju uspeh ove vanvremenske priče.

Povezana vest:  #LOVE GUESS: Nezaboravni modni vikend na Mikonosu

Svetski proslavljena trupa Russian Ice Stars predstavlja blistavo tumačenje čuvene bajke “Lepotica i Zver na ledu”, koja će se održati od 15. do 17. decembra u Štark Areni!

30 učesnika, raskošni kostimi, bravure na ledu vrhunskih klizača prirediće nezaboravan doživljaj u prednovogodišnjoj atmosferi.

“Lepotica i Zver na ledu” je predstava koja će očarati publiku svih uzrasta i koju će podjednako voleti svi ljubitelji dobre muzike, klizanja i spektakularnih akrobacija koje oduzimaju dah.

Povezana vest:  Donacija Balans+ kiselog mleka domovima za bolesnu i nezbrinutu decu

Ulaznice u prodaji, na blagajnama Štark Arene i Bilet Centra Beograda, na svim prodajnim mestima CS Eventima i online na  www.kombankarena.com.