Tradicionalno već jedanaesti put, Moto Deda Mrazovi su, uz zabavu i osmehe isporučili novogodišnje paketiće svojim štićenicima iz Doma za decu ometenu u mentalnom razvoju iz Sremčice.

Na svojevrsnom karnevalu motocikala ukrašenih za svečani humanitarni pohod, motociklisti su uveseljavali decu Beograda koja su došla da se druže ispred Skupštine grada. Mališani su mogli da uživaju u druženju sa motociklistima, ulepšavaju brojne Deda Mrazove i njihove gvozdene irvase i fotografišu se u raskošnom moto aranžmanu po želji.

Povezana vest:  Bieberica je out, frizura Harryja Stylesa trenutno najtraženija!

Moto klub BJBikers već godinama organizuje ovu humanitarnu akciju sa ciljem ulepšavanja novogodišnjih praznika štićenicima doma za decu sa specijalnim potrebama, jer iako paketići obraduju svu decu sveta, u Sremčici više drže do značaja posete motociklista i vremenu koje oni provedu sa štićenicima doma. Kako su uvereni, novcem se ljubav ne kupuje a topli susreti i zabava koju motociklisti pružaju ostavljaju trajno vredne uspomene.

Povezana vest:  „Made in Vienna“ – industrija u očima građana

Ovogodišnji program u Domu ulepšali su prijatelji iz KUD Lira koji su ostali u najboljem sećanju još od poslednje posete, što je bilo dovoljno da se ovaj KUD ponovo udruži sa crvenim vesnicima dečije radosti u borbi za osvajanje osmeha dece Sremčice.

Po hladnom vremenu i vlažnim kolovozu, motociklisti su na više od 220 motora u svečanom defileu prošli centralnim gradskim ulicama na putu ka Sremčici, podsećajući Beograđane da za humanost uvek ima prostora ukoliko postoji želja da se iskaže.

Povezana vest:  Beč: nova fabrika za industriju 4.0