Drugo predavanje u drugom ciklusu motivacionih govora u UŠĆE Shopping Centeru održaće 19. aprila u 20 časova, pisac Uroš Petrović, na temu – „Kako razmišljanjem izvan ustaljenih okvira doći do novih ideja i rešenja“. 

Kao jedan od najpametnijih Srba, dugogodišnji predsednik MENSE i pisac čija dela pomeraju granice u savremenoj literaturi, Uroš Petrović će nam reći kako da beskrajni splet naših neuronskih puteva probudimo u željenim smerovima, u zavisnosti od toga šta želimo da postignemo. Kako da nateramo tu moćnu mrežu, koja povezuje naših stotinak milijardi neurona, da zatreperi kao nikada do sada?

Povezana vest:  Sajam igračaka u Delta Cityju

– Uroš će nam pokazati kako da da ono što radimo učinimo mnogostruko zanimljivijim i za sebe i druge i kako da povežemo ono što znamo i tako spoznamo nešto sasvim novo i drugačije – najavljuje Milica Stojiljković, osnivač Centra za lični razvoj „Lepo mi je“, autor i jedan od organizatora projekta.

Uz poruku predavanja „Lepo mi je, jer tako želim“ publika će sigurno izaći sa puno novih ideja i ličnih rešenja, što je i cilj svakog od motivacionih govora. Karte za predavanje se mogu kupiti na blagajni bioskopa Cineplexx, po ceni od 500 dinara.

Povezana vest:  Korak u budućnost robotike i veštačke inteligencije na Nedelji dizajna u Milanu