Ulaznice za mjuzikl MAMMA MIA! u prodaji od 28.decembra

MM_stkd_logobridecolourUlaznice za najprodavaniji mjuzikl svih vremena, MAMMA MIA! u prodaji su od ponedeljka, 28.12. u podne, po cenama: 2200, 2970, 3300 i 3960 dinara, na sledećim prodajnim mestima: biletarnica Beogradske arene, SKC – knjižara Delfi, Dom omladine, Eventim, pozorište Boško Buha, Gigstix (Novi Sad,
Kralja Aleksandra 12) kao i putem sajtova www.arenabeograd.com i www.tickets.rs
Beogradska arena od 29. juna do 10. jula imaće pozorišni ambijent. Kapacitet po predstavi je 3.000 gledalaca.
Internacionalna turneja originalnog mjuzikla MAMMA MIA! gostovaće u Beogradu po prvi put sa ukupno 14 predstava, od 29. juna do 10. jula 2010. uBeogradskoj areni, koja je i organizator ovog spektakla. Preko 42 miliona gledalaca širom sveta pogledalo je ovu predstavu i oduševilo se likovima, ljubavnom pričom i muzikom!
Inspirisana pričom i magijom večnih pesama grupe ABBA, spisateljica Ketrin Džonson stvorila je zabavnu priču o porodici i prijateljstvu, koja se odvija u rajskom okruženju osunčanog grčkog ostrva. Tragajući za ocem, ćerka uoči svog venčanja poziva trojicu muškaraca iz majčine mladosti, sa kojima se majka zabavljala na ostrvu pre 20 godina.
U predstavi se uživo izvode 22 hita grupe ABBA, uključujući numere: Chiquitita, Dancing Queen, I Have A Dream, Knowing Me Knowing You, The Winner Takes It All, Super Trouper, Take A Chance On Me i Voulez Vouz.  
moonenhancedInternacionalna turneja je potpuno identična sa londonskom produkcijom predstave, koja je premijerno izvedena 1999. godine, i trenutno se izvodi u Londonu, Brodveju, Australiji, Španiji, Holandiji, i Meksiku. Izuzetno uspešna internacionalna turneja predstave na engleskom jeziku, premijerno je izvedena u septembru 2004. godine u Dablinu. Odigrana je u 45 gradova širom sveta, uključujući: Kejp Taun, Monte Karlo, Cirih, Peking, Berlin, Pariz, Taipei, Dubaji, Šangaj, Beč, Bratislavu, Helskinki, Stokholm, Milano,
Edinburg, Tela Aviv i Prag. 
Džudi Krejmer, globalni producent, još 1987. prvi put je dobila inspiraciju da kreira mjuzikl na osnovu pesama grupe ABBA. Od premijere 1999. MAMMA MIA! je zaradila preko 155 miliona funti samo u Velikoj Britaniji i preko 2 biliona dolara širom sveta.

Povezana vest:  Bečka deponija „puca od energije“