Maniera_i_Software_kolekcija_jesen_zima_2010Modna revija Maniere i Software
Korporacija Tigar i Dragana Ognjenović na sceni Velike sale Sava centra prikazali su sinoć kolekciju gumene obuće Maniera i kolekciju odeće Software Beograd za jesen zimu 2010/11, koje se dopunjuju spektrom kolorita, materijalima i teksturama.
Ova modna revija je rezultat nezavisnog rada na kolekcijama za predstojeću sezonu, ali i zajedničke želje za prezentovanjem, istraživanjem i daljom saradnjom.
Marija_Karan___Maniera_i_Software_crvenaOvo je redak primer kreativnog udruživanja sa ciljem da se domaćoj javnosti i kupcima skrene pažnja na snagu dizajna i konkurentnosti domaće proizvodnje.
Saradnja korporacije Tigar i Dragane Ognjenović je logična, reč je o proizvodnji i tehnologiji, o kompanijama čiji je imperativ ne samo opstati i trajati, već stalno unapređivati i proizvodnju i dizajn i iznalaziti pravce za dalji razvoj.
Ova, zajednička revija samo je najava budućih projekata koje će dalje razvijati, zajednički su preporučili Korporacija Tigar i  Dragana Ognjenović.
-Trenutak koji živimo odlikuju brze promene, tako da je danas važnije nego ikada biti u korak s vremenom i aktuelnim tokovima. Gradimo Manieru i njen imidž i svakog puta ga iznova osvežavamo, ali zadržavamo osnovne karakteristike:  udobnost, funkcionalnost i pouzdanost i, naravno, dobar dizajn. Modna, gumena čizma, je jedan od predmeta iz linije gumene obuće koja je na drugim mestima u svetu prihvaćena kao simbol individualnosti, predstavlja se, na jedan nov način, ali ne prvi put, u saradnji sa kolekcijom Software, što smo ovom prilikom želeli da i potvrdimo – rekla je Ljiljana Đukić, direktor marketinga Tigar Trade.
Na reviji je zvanično predstavljeno promo lice  Maniere – glumica Marija Karan. Kolekcija modne gumene obuće korporacije Tigar-Maniera, posle uspešne promocije na sajmu obuće u Dizeldorfu, sve je prisutnija i na inostranom tržištu.
Povezana vest:  Silvija Stanišić talentom i glasom izborila veliko finale!