adidas_3Celebrate Originality – adidas okupio svoje fanove na jednom mestu i otvorio sezonu beogradskog clubbinga velikom žurkom!

 

 

 

Na stotine adidas fanova prošetalo je 21.oktobra plavim tepihom ispred KC Grad u želji da zajedno proslave originalnost.

 

Brojni clubberi i poznate ličnosti, koji svojim originalnim stilom promovišu brend na pravi način, zabavljali su se do ranih jutarnjih časova uz zvuke DJ Kizamija i muziku brojnih svetskih zvezda, brend ambasadora adidasa.

Povezana vest:  Hranom bogova do baršunaste kože ruku

 

adidas_1Kao posebno iznenadjenje na žurci, u čast nove kolekcije za jesen/zimu 2010, adidas je pripredio Originals takmičenje. S obzirom na to da je jedna od najpoznatijih kolekcija u adidasu Vespa kolekcija, adidas je za najuspešnijeg takmičara pripremio poseban poklon! Među 11 kandidata, pobednica Originals takmičenja je Katarina Veljković, koja je dobila na poklon belu Vespu!

Povezana vest:  Nasilje na internetu treba odmah prijaviti, ključ prevencije je otvoreni razgovor dece i roditelja

 

Članovi žirija, koji su izabrali najoriginalniji adidas stil, bili su urednici poznatih lifestyle magazina: Nataša Davidov (Cosmopolitan), Sonja Kovacs (Elle), Beba Dragić (Story), Olivera Krajnović (Joy) i Daško Milinović (CKM).

 

adidas Originals za jesen/zimu 2010. inspirisan je  energijom velikih gradova. Kolekcija obuhvata različite stilove i kroz mnoštvo boja oslikava urban duh savremenog stila života. adidas Originals slavi originalnost sjedinjujući pop kulturu i modne trendove.

Povezana vest:  Nova Svarovski tijara za „Bečki operski bal“