lakiLakijevo novo odelo

Organizatorka humanitarne revije “Doggy style” Ivana Bajić i kreatorka Tamara Radivojević uručile garedrobu članu Communis porodice

Svakodnevnu radnu atmosferu u marketinškoj agenciji Communis je poremetio Laki, šestogodišnji mešanac, koji je “na posao” došao u novoj garderobi. Naime, marketinška agencija Communis je uspela da se na aukciji, na kojoj je prodavana garderoba za životinje sa humanitarne revije “Doggy Style”,  izbori za komad garderobe za ljubimca koji svakodnevno uveseljava zaposlene u ovoj agenciji za vreme radnog vremena. Garderobu su Lakiju uručile organizatorka projekta “Doggy Style” – Ivana Bajić i kreatorka Tamara Radivojević koja je dizajnirala Lakijevo novo odelo.

Laki je mešanac koji je, pre šest godina, pronađen na ulici sa polomljenom nogom. Uspešno je izlečen i usvojen od strane jedne od zaposlenih u marketinškoj agenciji Communis. Od tada, Laki svakodnevno čitavo radno vreme provodi u prostorijama ove marketinške agencije koja se nalazi na Autokomandi. Udomljavanje Lakija svakako treba da služi kao primer ljudima koji svakodnevno na ulicama sreću napuštene pse, kojima treba sklonište, pogotovo sada kada dolazi zima.

Povezana vest:  Trijumfalni debi kreativnog direktora Diesela: Glenn Martens predstavio kolekciju za proleće/leto 2022.

„Posebno mi je zadovoljstvo što je agencija Communis  kao domaća kompanija  podržala  humanitarnu akciju Doggy Style jer je primaran cilj bio podizanje svesti protiv nasilja nad napuštenim psima, i stvaranje pozitivnog i prijateljskog odnosa prema psima uopšte. Laki je jedan prelep primer koliko jedna mala društvena zajednica koju čine svi zaposleni agencije moze biti ujedinjena i spremna da se bori za svog prijatelja. Laki ne samo što će imati fensi model veoma  popularne kreatorke Tamare Radivojević već se njegovom kupovinom ostvaruje i sekundarni cilj ove akcije a to je sterilizacija napustenih pasa, a koja predstavlja trenutno najbolje rešenje za pomoć napuštenim psima. Verujem da će Laki svaki put kada bude nosio svoje novo odelo kroz agenciju ‘nabaciti’ osmeh na lice svim zaposlenima i na taj nacin raširiti pozitivnu i lepu energiju jer najlepši osećaj je kada možemo da pomognemo našim najboljim prijateljima.” – rekla je autorka projekta Ivana Bajić.

Povezana vest:  Tuborg Beer Mix – razmrdao Beograđane

laki_1Projekat humanitarnog karaktera “Doggy Style”, koji je podržala i skupština grada Beograda, je osmišljen od strane Ivane Bajić i modnog studija “Click”, i za cilj ima da se prikupe sredstva za sterilizaciju pasa lutalica.  U okviru poslednjeg Amstel Fashion Week-a, u velikoj Sali SKC-a, održana je modna revija garedrobe za pse koju su kreirali najeminentniji domaći modni dizajneri.  Kompanije, među kojima je i agencija Communis, su otkupljivale garedobu I na taj način pomogle da se reši aktuelna situacija sa beogradskim psima lutalicama na najbolji način.

Povezana vest:  Otvoren Festival uličnih svirača u Novom Sadu