Tokom avgusta i septembra, mališani u Beogradu imaće priliku da steknu nova znanja i razviju veštine, ali i da se zabave na Sava Promenadi, u okviru Belgrade Waterfronta.  Svake subote u avgustu, počev od 11. avgusta, zatim 18. i 25. avgusta, najmlađi Beograđani moći će da učestvuju u besplatnim BrainOBrain edukativno-kreativnim radionicama na Sava Promenadi, dok će u nedelju, 9. septembra biće priređen i „BrainOBrain“ festival posvećen umetnosti, zabavi, učenju i druženju.

Povezana vest:  Učesnici Trke mira ispred UŠĆE SC

Brojne aktivnosti koje očekuju mališane svake subote tokom avgusta od 19 do 21 sat, zasnivaju se na inovativnoj BrainOBrain metodologiji, koja podstiče intelektualni razvoj primenom mentalne aritmetike i multitaskinga. U radu sa decom koriste se vizuelne, auditivne, kinestetičke metode, kao i tehnike iz neuro-lingvističkog programiranja (NLP), a program je namenjen deci uzrasta od četiri do 14 godina.

Povezana vest:  Šta svaki profesionalni komunikator treba da zna u 2019. godini

Nakon edukativnih radionica, u septembru će uslediti i festival „BrainOBrain“, u okviru koga će, između ostalog, biti održane pozorišne predstave, nastup dečijih horova i kulturno-umetničkih društava. Za mališane željne akcije, tu su sportske i muzičke animacije, dok će se za dobru zabavu pobrinuti maskote i mađioničari, koji će deci otkriti pravu magiju. Spektakularni vatromet označiće kraj festivala, i nakon uzbudljivog dana, izmamiti još po koji osmeh mališanima.

Povezana vest:  SEVERINA: MG MIVELA MOJ IZBOR

Na prošlogodišnjem „BrainOBrain“ dečijem festivalu učestvovalo je više od hiljadu dece, zajedno sa roditeljima. Ove godine, nove radionice na Sava Promenadi savršen su izbor za vaše mališane koje, osim učenja i druženja sa vršnjacima, očekuje mnogo smeha i zabave na otvorenom!