Da li ste već primetili na brojnim izlozima radnji velike oznake „akcije“ i „popusti“ koje nas prosto mame da uđemo? Isto je i sa najavama u online prodavnicama. Periodi sniženja su česti tokom godine, ali je poslednja nedelja novembra ipak izuzetna zbog globalnog šoping fenomena Black Friday koji je nastao u SAD i brzo se raširio po čitavoj zemljinoj kugli. U susret novogodišnjim praznicima, kada se inače šoping atmosfera zagreva kako spoljašnja temperatura opada, „crni petak“ je proglašen najboljim danom za masovnu kupovinu uz velika sniženja. Groznica „crnog petka“ poslednjih godina zahvata i Srbiju, a brendovi se sve više utrkuju u značajnom sniženju cena upravo tog dana, kako bi i na ovaj način bili u korak sa svetskim trendovima.

A gde su sniženja, tu su i gužve u radnjama – najviše se traže beauty proizvodi, odeća, aksesoari, elektronski aparati i tehnološki gedžeti. Da biste Black Friday iskoristili na najbolji način i priuštili sebi proizvode za koje često kažete „ovo moram da imam“, potrebna vam je temeljna priprema. Evo nekoliko saveta koje sa vama može da podeli FOREO.

Odredite prioritete

Ukoliko planirate da tokom Black Friday nedelje samo lutate radnjama kako inače imate običaj, velika je šansa da ćete ostati praznih ruku. Informišite se o akcijama, napravite listu i namenski idite u one prodavnice koje ste „pikirali“. Idite prvo po ono što vam je najvažnije (na primer, kaput), pa onda nastavite redom (džemper, ogrlica, zvučnici, ili neki proizvod za negu). Samo se držite plana!

Povezana vest:  Hajde da baš danas imamo vremena za sebe

Odaberite šoping uniformu

Isprobavanje odeće često oduzima najviše vremena, a vama treba da budete što efikasniji. Zato dozvolite sebi da budete praktični, pa možete u šoping krenuti u crnim helankama i majici sa dugim rukavima, ili u suknji koja se lako skida i navlači. Jer, onda možete isprobati kapute, džempere, možda čak i neke pantalone a da uopšte ne morate da uđete u kabinu. Ovaj nindža stajling vam dosta može olakšati „pohod“ dok ste u gužvi.

Povedite drugaricu saborca

Povedite i drugaricu sa kojom se dobro slažete u šoping navikama. Možete se razdvojiti dok tragate za svojim „plenom“, a zatim se nađite na zbornom mestu da čujete iskreno mišljenje da li vam baš „ta“ haljina stoji kao salivena, ili da li je super gedžet koji ste odabrali prava stvar koja ima najbolje ocene na forumima.

Razmišljajte unapred

Ne fokusirajte se samo na trenutne potrebe i predstojeće praznike. Crni petak je dobra prilika da već sada po odličnoj ceni kupite poklon za rođendan svojoj majci ili sestri, ili da se pripremite za svadbu najbolje drugarice sledeće godine. Bićete mnogo zahvalni sami sebi kada ti datumi stignu na red u kalendaru a vi već imate spreman poklon.

Povezana vest:  Svetska konferencija „Child in the City“ u Beču

Lakše je online

Kupovina preko interneta je i te kako praktična. Mnogi brendovi pripremaju posebne popuste koji se odnose samo na online ponudu. Ove godine, na vrhu liste želja nisu više tehnologija i proizvodi koje vidimo na televiziji. Naprotiv, preovladava nezasita želja za inovativnim proizvodima i gedžetima za negu lepote koji zbog svojih revolucionarnih karakteristika spadaju u kategoriju must have. Na tu potrebu spreman odgovor ima FOREO, švedski brend prepoznatljiv po inovativnim beauty i wellness uređajima, koji je obezbedio na foreo.com popuste i do 30 odsto na svoje prepoznatljive proizvode za negu kože i oralnu higijenu, za kojim su osim brojnih svetskih zvezda poludeli i blogeri koji su ih uvrstili u svoje recenzije. FOREO popusti povodom Black Friday nedelje važe u periodu od 23. do 30. novembra

 Proizvodi koji su sniženi na foreo.com povodom Black Friday nedelje

UFO i UFO mini – popust 25%

Za svega nekoliko minuta dnevno, UFO vas lagano uvlači u svoj novi svet tehnologije koja pruža zapanjujuće rezultate, a istovremeno vam pruža iskustvo potpunog uživanja. Pametni tretman sa aktivnim maskama zasnovan je na saradnji korejskih recepata za lepotu i švedske tehnologije, a ova formula omogućava sjajan tretman lica za svega nekoliko sekundi.

Povezana vest:  Whisky Fair 2019 četvrti put u Beogradu

LUNA 2popust 30%

Koju god četkicu za čišćenje da ste koristili do sada, ova revolucionarna anti-age T-Sonic™ četkica za čišćenje lica sigurno će unaprediti vašu negu. LUNA 2 je dizajnirana tako da ublažava  nedostatke tena, dok delotvorno  brine o starenju kože. Dostupna je u četiri verzije, tako da možete izabrati onu koja najviše odgovara vašem tipu kože.

LUNA mini 2popust 25%

Efikasno toniranje i čišćenje kože lica koje pruža ovaj uređaj čine ga favoritom za negu lica, a inače je ovo najprodavaniji artikal na Amazonu i omiljeni proizvod brojnih blogova na temu nege i lepote. Ultra-higijenski silikon ove četkice je savršen za bilo koji tip kože i ujedno nema potrebe za menjanjem glave četkice. Dostupna je u šest atraktivnih boja – od pearl pink do midnight black.

ISSA 2 i ISSA mini 2popust do 30%

Nove električne četkice ponovo unapređuju oralnu higijenu na novi nivo. ISSA 2 električnu četkicu odlikuje  elegantan, vodootporan dizajn, koji je poseban i zbog poboljšanih soničnih pulsacija, uz mogućnost korišćenja godinu dana nakon samo jednog punjenja. Unapređena ISSA mini 2 je sonična električna četkica sa baterijom koja traje i do 265 dana, a zbog njenog maštovitog dizajna nikada nećete poželeti da propustite pranje zuba, bez obzira na to koliko ste u žurbi.