Novogodišnji Grand kafa karavan širom Srbije donosi prazničnu magiju

///Novogodišnji Grand kafa karavan širom Srbije donosi prazničnu magiju

Novogodišnji Grand kafa karavan širom Srbije donosi prazničnu magiju

Najradosniji deo godine se bliži i Grand kafa Deda Mrazovi su krenuli put Srbije, na specijalan zadatak: da ulepšaju vikende potrošačima širom Srbije. Trenuci uživanja uz poznate zvončiće i omiljeni i miris i ukus Grand kafe donose prazničnu atmosferu u Suboticu, Novi Sad, Čačak, Smederevo, Požarevac, Niš, Pirot, Mladenovac, Kruševac i Beograd.

Svakog vikenda u drugom gradu, od 11h do 18h posetioce očekuju slatka iznenađenja, vesela atmosfera i bogat program za sve uzraste. Zimska magija donosi svojevrsno raspoloženje koje čekamo čitave godine!

Povezana vest:  Igorov magični šou u nedelja, 27. Februara u Dom omladine Beograda u 12h

U prazničnom duhu, i uz miris i ukus sveže skuvane kafe svi posetioci mogu da učestvuju u radionicama za pravljenje ukrasa, fotografišu se sa Deda Mrazovima, dobiju poklone, uživaju uz sviranje i pevanje novogodišnjih pesama, a ceo program uveličaće kićenje jelke koje ima posebnu čar. Prisutni će zajedno sa Deda Mrazovima moći da ukrase jelke, koje će naći svoje mesto u odabranim ustanovama koje brinu o deci u svakom gradu koji Karavan poseti. Ovaj znak pažnje već je uručen Domu za decu ometenu u razvoju „Kolevka“ u Subotici, Domu za decu i omladinu ometenu u razvoju „Veternik“ u Novom Sadu i ustanova za dnevni boravak dece, mladih i odraslih sa smetnjama u razvoju „Zračak“ u Čačku.

Povezana vest:  Mlekomanija u Delta City-ju

Novogodišnji Grand kafa kamion podeliće i poklone uz kupovinu Grand kafe Gold, a hladne zimske dane ugrejaće šolja sveže pržene i mlevene Grand kafe koja je besplatna za sve posetioce.

Dođite na pravu novogodišnju kaficu i druženje sa Grand kafa Deda Mrazovima u vašem gradu!

I miris i ukus – i srećni praznici!

Sve informacije o planiranim aktivnostima možete pronaći na Grand kafa Facebook stranici.

Povezana vest:  Pesmom u borbi protiv raka dojke -besplatan koncert Aleksandre Radović
By | 2018-12-05T00:47:58+00:00 decembar 5th, 2018|U trendu|0 Comments

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.