Posetioce Belgrade Wedding Showa u subotu 8. decembra već od 10 sati, pored brojnih izlagača očekuje bogat program, a jedan od najzanimljivijih segmenata uslediće istoga dana u popodnevnim časovima.

Najavljujući brojna prijatna iznenađenja, organizator sajma specijalizovani časopis o venčanjima Reci DA  između ostalog nagovestio je da će prvog sajamskog dana u 16 časova posetioci imati priliku da razgovaraju sa vlasnicima salona venčanica i dizajnerima koji izlažu svoje kreacije, ali i sa njihovim muzama – poznatim damama, ali njihova imena sve do sada nisu bila otkrivena. U samom finišu priprema za beogradski sajam venčanja koji se 8. i 9. decembra održava na novoj lokaciji, u hotelu Hilton, otkriveno je da će među muzama salona venčanica i modnih dizajnera biti popularne voditeljke voditeljke Marija Ergelja, Bojana Ristivojević, Mila Čurčiuć i Jovana Jovanović. Jedna od muza koje će u subotu 8. decembra od 16 časova biti na beogradskom sajmu venčanja je i manekenka Tijana Stojisavljevic, a u istoj ulozi naći će se i uticajna influenserka Mila Vujusić (milas_homemade_ ). Pored popularnih dama koje će posetiti štandove salona venčanica i dizajnera sa kojima sarađuju, u isto vreme u sajamskoj sali dešavaće se i jedinstven modni performans u kome će premijerno biti predstavljene zanimljive kreacije dizajnerke Tijane Todorović. Jedna od učesnica ovog performansa je popularna manekenka Tamara Nikolić.

Povezana vest:  DISNEY ON ICE VAM PREDSTAVLJA “PRINCEZE I HEROJI” - KONKURS ZA MALIŠANE

Već sada je jasno da vlada veliko interesovanje i za besplatne radionice na kojima će oba sajamska dana nove wedding trendove predstavljati profesionalci iz različitih oblasti. I u subotu i u nedelju radionicu će održati poznata šminkerka i influenserka Jovana Arsić, kao i uvažena doktorka Yoanna Batsialou. Pored njih, na svojim radionicama govoriće jedna od najuticajnijih domaćih influenserki Tamara Ćosić (@lepasvakidan), stilistkinja Vanja Pantin zajedno sa influenserkom Mimom Zečević, kao i Stevan Radivojević, omiljeni frizer mnogih dama iz našeg javnog života. Osim njih, na program je i radionica Sandre Drinčić, osnivača istoimenog Feng Shui Institut, čija predavanja uvek izazivaju neverovatno veliku pažnju.

Povezana vest:  Britanci potroše pet meseci života pričajući o vremenu

Svi oni koji svoju ljubav nameravaju da krunišu brakom, nikako neće propustiti ovu jedinstvenu priliku da se 8. i 9. decembra od 10 do 20 časova u hotelu Hilton na jednom mestu upoznaju sa trendovima za 2019. godinu kada je reč o ponudama modnih kuća, zlatara, poslastičara, prostora za venčanja, aranžera, dekoratera, cvećara i agencija za planiranje venčanja, ali i da na besplatnim radionicama saznaju sve što ih zanima o nezi, lepoti, šminkanju, frizurama, stajlingu i uređenju životnog prostora u kome će budući mladenci da žive.

Povezana vest:  Drugo druženje sa "Fićom"