JKP „Veterina Beograd“ i Purina pozivaju sve ljubitelje životinja da se pridruže akciji udomljavanja nezbrinutih životinja, pod nazivom „We are better with pets“. Događaj na kojem će biti moguće udomiti napuštene pse biće održan u subotu, 15.12.2018. godine u Marsh Open Space-u (Cetinjska 15), sa početkom u 12 časova.

Oni koji se odluče da deo vikenda odvoje za uživanje u društvu pasa koji traže dom, poslaće u isto vreme i važnu poruku o odgovornom vlasništvu i humanosti udomljavanja, koja je naročito aktuelna u hladnim danima koji su pred nama.

Povezana vest:  KONTAKT ZONA – MIKSER FESTIVAL 25. - 29. maj

Ovom prilikom, predstavnik JKP „Veterina Beograd“ održaće i kratko, edukativno predavanje o odgovornom vlasništvu ljubimaca, a događaj će zajedničkim snagama voditi Miloš Milaković, glumac i deo ekipe popularnog „Dnevnjaka“ i njegov ljubimac, jedan od najpoznatijih četvoronožnih „influensera“, Gojko the Pug.

Ne propustite ovu šansu da učinite nešto lepo i humano – da napuštenoj životinji pružite toplinu doma, ili pozovete druge da to učine. Vidimo se u subotu, da zajedno pokažemo koliko je velika ljubav prema ljubimcima!

Povezana vest:   „Jelen pivo“ daje snažnu podršku reciklaži limenki