Prepoznatljive neobične Gorjuss devojčice koje ukrašavaju knjige, sveske, rančeve pa čak i odećuškolaraca širom sveta, sigurno ste primetili. Sa minimalnom, ali upečatljivom ekspresijom na licima, odavno su se odomaćile u našem okruženju i postale deo svakodnevice. Gorjuss stil proizvod je čuvene londonske dizajnerske kuće Santoro, a ovaj svetski trend nije zaobišao ni Vulkančić. Knjige u obliku kofera, spomenar i jedinstvene modne kreacije idealan su poklon za decu stariju od osam godina.

Povezana vest:  Džejmiju Oliveru prestižna nagrada

Moj kofer pun uspomena drugačiji je od svakog spomenara, jer u njemu pored najintimnijih misli i osećanja možete opisati i sve jedinstvene događaje i doživljaje sa putovanja. Zapišite datume i mesta koja ste posetili, opišite ljude koje ste upoznali, prikupite mape, fotografije i recepte sa svih krajeva sveta! Na taj način će svaka uspomena biti zauvek sačuvana od zaborava.

Povezana vest:  Važnost keratina za negu kose

Knjiga Moje modne kreacije sadrži modne predloge i kreativne ideje koje će rasplamsati maštu svake devojčice. Otkrijte kako da dizajnirate odeću za svaku priliku i godišnje doba u jedinstvenom Gorjussstilu, a sve to uz mnoštvo dodataka kao što su šabloni, nalepnice i ukrasni papiri.

Na stranicama knjige Moj spomenar na kreativan i nesvakidašnji način sačuvajte sve svoje dragocene misli i uspomene. Mnoštvo kreativnih predloga, nalepnice, šabloni i ukrasni papiri u dodiru sa vašom maštom, pomoći će vam da stvorite pravo malo umetničko delo.

Povezana vest:  Quattro Light sa niskim glikemijskim indeksom za bezbrižno uživanje