Kompanija PepsiCo pokrenula je globalni izazov „Dare To Do More“ (Usudi se da postigneš više) u okviru kog poziva diplomce iz osam država Evrope, uključujući i diplomce iz Srbije, da iskoriste svoja stečena znanja i prepoznaju sledeći veliki trend u industriji hrane i pića.

Ova inicijativa takmičarskog karaktera, koja će trajati 12 nedelja, u potrazi je za postdiplomcima koji razmišljaju vizionarski. Diplomci koji se prijave, imaće za zadatak da osmisle jedinstveni proizvod ili da razviju već postojeću liniju PepsiCo proizvoda i predstave sve to PepsiCo liderima.

Povezana vest:  LAV MINI – Osveži svoj stav!

Kandidati koji dođu do finalnog kruga ovog jedinstvenog internacionalnog takmičenja,  imaće priliku da se pokažu na intervjuu za jednu od pozicija na vodećim tržištima PepsiCo kompanije, a u okviru “PepsiCo Go” diplomskog programa u Evropi. Kandidati će se takmičiti i za glavnu nagradu – putovanje u Njujork, gde će uz pobednike iz drugih država, predstaviti svoje ideje PepsiCo liderskom timu. Uspešni diplomci imaće priliku da rade sa kolegama širom sveta na nekim od najvećih i najboljih brendova na svetu.

Povezana vest:  Saradnja Canona i Stelle McCartney

Svi zainteresovani kandidati se mogu registrovati na sajtu https://daretodomore.pepsico.com. Prva faza daje mogućnost učesnicima da zavire u život PepsiCo kompanije. Kroz virtuelno iskustvo učenja, diplomci će moći da otkriju više o kompaniji i učestvuju u onlajn webinarima kako sa liderima, tako i sa bivšim “PepsiCo Go” diplomcima, a jedan od njih je i Aleksandar Životić, prošlogodišnji predstavnik Srbije u finalu takmičenja, a danas deo tima digitalnog marketinga kompanije PepsiCo Srbija.

Povezana vest:  Ines Janković predstavila kolekciju GLOW

Moj dvomesečni trud nagrađen je jedinstvenom prilikom da, kao prvi kandidat, predstavljam Srbiju na finalnom događaju u Londonu, zajedno sa još 30 studenata iz cele Evrope. Biti odabran u konkurenciji 1200 prijavljenih kandidata potvrda je da se znanje i trud uvek isplate“ poruka je Aleksandra Životića budućim kandidatima iz Srbije.