Ostalo je tačno dvanaest dana do isteka konkursa za VIRTUS nagrade za filantropiju koju Trag fondacija već dvanaestu godinu dodeljuje kompanijama, malim i srednjim preduzećima i pojedincima, s ciljem da oda priznanje i javno istakne kompanije i pojedinačne darodavce koji na strateški način podržavaju razvoj zajednica i tako daju najbolji primer drugima.

Svaka dobrotvorna aktivnost zaslužuje da bude vidljiva jer tako motiviše druge da se uključe i prošire krug dobrih dela. Trag fondacija poziva sve da nominuju dobre priče iz svog okruženja, bilo da je reč o odgovornim kompanijama koje ulažu u dugoročna rešenja, malim i srednjim preduzećima koja su „dobre komšije“ svoje zajednice ili pojedincima koji, svojim filantropskim delima, afirmišu pozitivne vrednosti u društvu.

Povezana vest:  Leontina je vest dana u regionu: Pop zvezda svedočila istorijskom događaju!

„Trag fondacija već 12 godina promoviše filantropiju u našoj zemlji i podstiče veći broj kompanija i pojedinaca da se uključe u programe i inicijative za opšte dobro. Odličan odziv prijavljenih svake godine nam pokazuje da je dobro oko nas sve vidljivije i da je doniranje materijalnih sredstava, vremena ili znanja postalo sastavni deo, kako strategija društveno odgovornog poslovanja kompanija i preduzeća, tako i svakodnevnice običnih ljudi“, saopštila je Marija Mitrović, direktorka za filantropiju i partnerstva Trag fondacije i dodala, „Da bi podstakli ljude da prijave dobra dela za VIRTUS nagradu za filantropiju, sa kompanijom Alma Quattro smo postavili bilborde na najprometnijim lokacijama u Beogradu kako bi se postarali da se DOBRO VIDI.“

Povezana vest:  Najbolji shopping može da počne

Da bismo svi videli dobro u sebi i u drugima prijavite sebe ili nekoga iz svog okruženja na konkurs za dvanaestu VIRTUS nagradu za filantropiju i pomozite nam da obogatimo svet sjajnim ambasadorima dobrote. Više informacija o prijavi i samoj nagradi možete pronaći na sledećem linku: www.tragfondacija.org/virtus.

VIRTUS nagrada za 2018. godinu se realizuje uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID), Evropske unije i Balkanskog fonda za demokratiju.

Povezana vest:  Delfi Skver – Adresa dobrih poklona

Dobra napomena: Pogledajte DOBRO oko sebe. Konkurs traje još 12 dana.