Ako želite da Dan žena provedete u dobrom ženskom društvu, uz zanimljive razgovore o raznolikim temama, onda dođite na pravo žensko veče sa Mirjanom Bobić Mojsilović u petak, 8. marta, od 19 sati u Delfi Caféu (Kralja Milana 48).

U prijatnoj atmosferi, uz Nescafe kafu i Mionetto Prosecco vino, autorka će u opuštenom razgovoru sa čitateljkama govoriti, između ostalog, i o svom romanu „Gospodin Pogrešni“.

Povezana vest:  Prvi ciklus WWF akademije za prirodu otpočeo u Petnici

„Gospodin Pogrešni“ je roman o slikaru, narcisu, koji je više voleo svoju umetnost od žena koje je slikao, i ženama koje su čeznule da budu njegove muze. Ovo nije samo priča o umetnosti, već i o jednom čudnom prijateljstvu, o sebičnosti, o strahu od ljubavi, strahu od vezivanja i strahu od smrti. Slike nagih žena na izložbi u Beogradu otvaraju riznicu priča o erosu i tanatosu, o promašenim ljubavima i jednom uspešnom i usamljenom životu umetnika.

Povezana vest:  Idealno je vreme za mlađi izgled

Ova škakljiva tema sigurno će pokrenuti niz drugih, inspirativnih, o muško-ženskim odnosima, a po završetku razgovora autorka će potpisivati svoje knjige.

Tokom druženja na ženskoj večeri sa Mirjanom Bobić Mojsilović obradovaćemo sve goste poklonima Evelin kozmetike.